|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Συντομα χριστοφορε συντομα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ατε ρε χωρκανε να δούμε
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το όνειρο έγινε πραγματικότητα επιτέλους Αndro συγχαριτήρια.. να δούμε και φωτογραφίες σύντομα..
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!!!! Εύχομαι ότι καλύτερο για την λίμνη σου!!!
Είμαι κι εγώ στην αναμονή για φωτογραφίες, αλλά και για περισσότερες λεπτομέρειες για την κατασκευή και τον τρόπο που φύτεψες. Μ' ενδιαφέρει πολύ!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
lucy τα φυτα τα αγοραζουμε ετοιμα φυτεμενα σε καλαθακια.Τωρα, επειδη τα περισσοτερα φυτα μπαινουν στα ξεβαθα εχω φτιαξει στις δυο ακρες της λιμνης (9 μετρα ειναι το μηκος της λιμνης) 2 παραλιες η οποιες θα δεχθουν αρκετα φυτα. Προς το παρον επειδη δεν εχω τελειωσει ακομα τη λιμνη, (εχουν μεινει καποιες λεπρομερειες) εχω βαλει λιγα φυτα, στην μια πλευρα της λιμνης και ενα νουφαρο στην μεση οπου ειναι και το πιο βαθυ σημειο της λιμνης. Τελοσπαντων, ας δουμε και καμια φωτο παρολο που δεν ειναι ετοιμη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 22-08-07 στις 19:32 Αιτία: λαθος |
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρο ωραία δουλειά αλλά γνωρίζοντας τον καιρό της Λευκωσίας κανε κατι να σκεπαστεί το liner εμένα σε εκείνο ακριβώς το σημείο άρχισε να το κόβει ο ήλιος μέσα σε 2 χρόνια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιμνη χωρις ρευμα | panos84 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 15-08-07 09:18 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |
σχεδον τελικη συνθεση κατοικων | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 14-09-06 23:42 |
απλη (σχεδον ηλιθια) ερωτηση για θερμομετρο | Tricky | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-02-06 19:07 |
Και ο μονομάχος έτοιμος (σχεδον...) | spirosta | Bettas | 12 | 30-08-05 23:50 |