|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλα η λιγη ενασχοληση που εχω μεχρι τωρα με τα ψαρια 1) μου δημιουργει λιγο αγχος ![]() 2) θελω να μαθω λιγο περισσοτερα για το ειδος πριν ξεκινησω αυτες τις διαδικασιες και διαβασα σε ενα post οτι τα τρωνε τα μικρα αν δεν τα βαλεις σε αλλο ενυδριο. Και δυστυχως δεν μπορω να φιλοξενησω και τριτο ενυδριο στο σπιτι μου (εχω ενα μονομαχο και τωρα θα ξεκινησω και αυτο) ![]() Υπαρχει καποιο link για να δω ενυδρια για gappy, τι συνθηκες θελουνε (φυτα, ξυλα κτλ) και γενικα με ποια ψαρια μπορουν να συμβιωσουν?? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χρειαζεται να ασχοληθεις η να ξεκινησεις τιποτα "διαδικασιες". Αν γεμισεις το ενυδρειο σου με ευκολα φυτα που δεν θελουν καμμια ειδικη γνωση (δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 ) και βαλεις μερικα ψαρια και απο τα δυο φυλα (η αναλογια ειναι ειναι ενα αρσενικο - 2-3 θηλυκα) θα εχεις μια πολυ πιο φυσικη συμπεριφορα των ψαριων στο ενυδρειο, και θα βλεπεις και γεννες οπου θα επιζουν λιγα μικρα, χωρις να χρειαζεσαι να κανεις τιποτα παραπανω, ουτε παραπανω ενυδρεια ουτε τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και 1-2 φορές το χρόνο θα βάζεις μια αγγελία και θα δίνεις όσα μικρά δεν χωράνε πλέον...
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή, δε χρειάζεται να βάλεις τρίτο ενυδρειάκι ή γεννήστρες και τέτοια.Βάζεις τα ψαράκια σου 1 προς 3 και τα αφήνεις, ούτε δύσκολα ψαράκια είναι, οπότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους
![]() Λοιπον, η πρωτη σκεψη ειναι, στο 80lt ενυδριο να βαλω (θελω να μου πειτε τη γνωμη σας και αν ειναι συμβατα αυτα που παω να βαλω) :
και ισως καμια πετρα και κανα ξυλο και φυσικα θερμοστατη και φιλτρο Στο στησιμο υπαρχει κανενα προβλημα στα βηματα που θα ακολουθησω :
Σας ευχαριστω! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Ενυδριο Ταγκανικα | gangrel | Tanganyika | 6 | 20-02-08 00:30 |
ενυδριο και παλι | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 29-07-07 12:11 |
ΘΟΛΟ ΕΝΥΔΡΙΟ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-12-04 09:21 |
Νεο ενυδριο | Lary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 26-11-04 01:35 |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΙΟ - Ηγουμενίτσα | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-09-03 03:59 |