|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Αντιπαρατεθήκαμε, τσακωθήκαμε (σχεδόν), ειρωνευτήκαμε, χλευάσαμε... και τελικά έπεσαν οι τόνοι, τα βρήκαμε και όλα ΟΚ! Και ο Γρηγορίου δεν ζήτησε ούτε ένα συγνώμη για τα ψέμματα που έγραψε... αλλά δεν του έγινε και καμία επίπληξη από κανέναν!!! παρά μόνο από έναν διαπλεκόμενο και νευρικό πετσοπά... ΕΥΓΕ Γρηγορίου... μας χωρεύεις στο ταψί... Όσον αφορά τις απόψεις Τόλη, ναι μεν λέγονται ατελώς και άρδην στις παρέες... αλλά οι αρχαίοι ημών γείτονες έλεγαν: "Scripta manent" Και τέτοιες ενέργειες που καταγράφονται και φιλοξενούνται σε ένα χώρο, χαρακτηρίζουν όλο το χώρο και όλους τους φιλοξενούμενούς του. I rest my case.
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επιπλέον δεν είδα κανένα να σε επιπλήττει για την τρελή επίθεση που κανείς σε οποίον αναφέρει ότι έχει πρόβλημα με κακό επαγγελματία . Διότι σε όλες της άλλες περιπτώσεις δεν έχεις ανάλογη αντίδραση . Τέλος και σχετικά με το θέμα της απογοήτευσης ,πιστεύω ότι παρά πολλά άτομα που διαβάσανε αυτά τα δυο θέματα θα έχουν τρομάξει από τέτοιου είδους συμπεριφορές και από το ότι κανένας δεν προσπάθησε να επιβάλει την ήρεμη συνεχεία της κουβέντας . Θα υπάρξουν πολλοί που δεν θα γράψουν κάτι διότι θα φοβηθούν την πιθανή επίθεση χωρίς καμία υποστήριξη . |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλά ρε παιδιά ακόμα ασχολήστε με το τι είπε ή δεν είπε ένας 13χρονος και με το αν ήταν υπερβολές ή όχι;
Είναι δυνατόν να είναι τόσο σοβαρό θέμα και το έχετε ξεκατινιάσει έτσι; Σοβαρότερα πράγματα δεν έχετε να κάνετε; Έλεος!!! Χωρίς να παίρνω θέση στο θέμα νομίζω ότι το έχετε εξαντλήσει ήδη. 'Ωρες-ώρες νομίζω πως μερικοί δεν λειτουργούν αν δεν υπάρχει ένταση και φαγωμάρα.......λες και το ζητάει ο οργανισμός τους.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ συνεχίστε το ξεκατίνιασμα τότε.
sorry για την παρέμβαση,δεν θα επαναληφθεί!!!
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν με πρόσβαλε.Ο Χρήστος είναι φίλος. ![]() Πλάκα ήθελε να κάνει,απλά ήταν άτοπο και κακόγουστο το χιούμορ στην συγκεκριμένη περίπτωση. 'Ολα καλά! ![]()
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγενής η απάντησή σου φίλε μου.
Εκτός κι αν κάνεις πλάκα.....Πάω πάσο. (Κατά την ταπεινή μου άποψη όμως άτοπη) |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι όντως ξέφυγα απο το κλίμα της συζήτησης,
ελπίζω να με συγχωρέσετε.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Από εμένα συγχωρεμένος.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
χρυσοψαρα | mpouklitsa | Χρυσόψαρα | 27 | 17-09-05 14:40 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |
Χαρίζω 4 χρυσοψαρα. | Jim | Χρυσόψαρα | 0 | 19-10-03 20:36 |