|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε παιδια.... τι συμβαινει;
και στα 2 ενυδρεια μου τα ψαρια εχουν ich ... εγω απλα προσθεσα χτες νεα φυτα και σημερα ΟΛΛΑ μου τα ψαρακια εινα γεματα λευκες κιλιδες.... οι δισκοι δεν τρωνε καθολου! αυξησα θερμοκρασια +2 βαθμους, αβαλα sera costapur και θα περιμενω να αποτελεσμα... επισης το ξυλο στο δισκοενυδρειο ειναι γεματο λευκες κιλιδες.... παραμετροι : ph : 7 nh3 nh 4 : 0 (και στα δυο ενυδρεια) ο ενας δισκος (κοκκινος) εναι ΓΕΜΑΤΟΣ λευκες κιλιδες.... τι αλλο πρεπει να κανω; εχω τρελαθει...... ![]() ![]() ΒΟΗΘΕΙΑ! |
|
||||
|
||||
![]()
κατ'αρχας ηρεμησε.
![]() ![]() κατα δευτερον ,ποιος σου ειπε να ριξεις φαρμακο..??? ποιες ειναι οι υπολοιπες σου μετρησεις...?? παρατηρεις εαν τα ψαρια σου ξυνονται...?? και βεβαια να ρωτησω εαν εχεις καραντινα.(που δεν το νομιζω..αλλα λεμε τωρα...) |
|
||||
|
||||
![]()
φαρμακο δεν μου ειπε κανεις να ριξω....
kh 6 τα ραμιρεζια ξυνινται οι δισκοι οχι... καραντινα οχι...(εχω μον ενα 20αρι αδειο αμα κανει.. ) |
|
||||
|
||||
![]()
κανει.
πριν ριξεις το φαρμακο(που επηρεαζει αρνητικα τη βιολογια σου),επρεπε να βαλεις νερο απο το ενυδρειο σου στο 20λιτρο,να βαλεις μια αεραντλια να ανακινει το νερο,και εκει να τραβηξεις τα αρρωστα ψαρακια για θεραπεια... τωρα εαν και εφοσον ειναι ικ,μπορεις να ριξεις ενυδρειακο αλατι γλυκου νερου που θα αγορασεις απο πετ -σοπ και μαζι με αυξηση της θερμοκρασιας να αρχισεις την θεραπεια... κανε και εδω μεσα αναζητηση..και θα βρεις πολυ υλικο...... |
|
||||
|
||||
![]()
θεραπεια ξεκινησα το πρωι...
εβλα τα υλικα του φιλτρου σε ενα κουβα με ενυδρειακο νερο.... τωρα τι να πω... σε 20 λιτα να βλα 4ψαρια για οσο παρει η θεραπεια; με το ξυλο τι να κανω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μαλιστα... αν επρεπε...ναι. με το ξυλο τιποτα.ειναι ενας ακινδυνος μυκητας ο οποιος θα φυγει απο μονος του... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS-Χανω τα ψαρακια μου!!!!! | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 15-07-07 23:52 |
Hρθαν τα καινουρια μου ψαρακια | deMetrIs | Bettas | 2 | 13-03-06 19:16 |
Πληροφοριεσ Για Τα Ψαρακια Μου | maiktr | Ζωοτόκα | 3 | 14-02-06 07:03 |
SOS ΧΑΝΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ | SaKreK | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-02-05 15:26 |
Τα ψαρακια μου ξυνονται στα φυτα. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 06-03-04 02:29 |