|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ή ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ - 2m+7-8f Neolambrologous Multifasciatus...
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε s-vitzi εδώ και 6 χρόνια κάνω αναπαραγωγή Labido 2m +5 f σε 100 λίτρα και έχω αρκετά μεγάλη επιτυχία , σχεδόν 180 με 200 κομμάτια το χρόνο το μυστικό είναι οι αλλαγές του νερού και η καλή φιλτρανση είναι ωραία τα μεγάλα ενυδρεία, αλλά τα οικονομικά του καθενός και ο χώρος που διαθέτει είναι σχεδόν πάντοτε οι κύριοι παράμετροι
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα φιλοι μου,τα τζαμια μου βγηκαν παραπανω
![]() που σημαινει γυρω στα 216 λιτρα,εστω 210 στρογγυλα. Απο το διαβασμα που εριξα,(σχεδον ολα τα post για τις αφρικανες)κατεληξα σε μερικα ψαρακια: Labidochromis sp. “yellow” Pseudotropheus sp. “Acei” Cynotilapia afra "mbamba" Labidochromis sp "mbamba" (τα 3 πρωτα τα εχω δει και ζωντανα) Θα μπορουσαν να συνυπαρξουν 2 η 3 group (1Μ-3F),απο τα συγκεκριμενα ψαρια σε αυτα τα λιτρα?
|
||||
|
||||
![]()
To σχήμα Labidochromis Yellow, Pseudotropheus Acei & Mbamba (1m+3-4f) σίγουρα γίνεται και είναι και πανέμορφο οπτικά και ταιριάζουν ωραία οι ιδιοσυγκρασίες των ψαριών για κίνηση σε όλο το ενυδρείο...
(προτίμησε τα Labidochromis απο τα Cynotilapia αν βρίσκεις και τα 2 είδη mbamba) |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιαννη.
Εχω βαλει ηδη μπροστα.. Τα τζαμια ειναι κομμενα κι απο αυριο αρχιζω... Λιγο ζορι θα ειναι το καπακι,αλλα που θα παει...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει ζόρι στο καπάκι, όταν έρθει η ώρα, σφύρα μου. Και το δικό μου έπιπλο, είναι ολο DIY.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η δουλεια με τα τζαμια κοντευει να τελειωσει,(ειμαι στη φαση του στεγνωματος της σιλικονης),κι αρχιζω σιγα σιγα να κοιταω για τα υπολοιπα(καπακι,φιλτρα κλπ).Ελπιζω και το crash test να ειναι θετικο
![]() -Τι φωτισμο χρειαζεται ενα ενυδρειο 90*49*49,για αφρικανικες κιχλιδες? -Ενα 2217(1000lt/h αν δεν κανω λαθος) ειναι αρκετο για την φιλτρανση του?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
mangrove με κιχλιδες | jonnakos | Malawi | 2 | 05-01-07 15:58 |
κιχλιδες | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-09-06 09:48 |
κιχλιδεσ | deMetrIs | Malawi | 2 | 03-10-05 22:27 |
κιχλιδες! | antonis | Malawi | 11 | 05-12-03 00:51 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ Η ΟΧΙ??? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:37 |