|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαλάρωσε και εσύ λίγο..... Καμιά φορά χρειάζονται και τα αθώα μαλώματα.... Αλλιώς πως θα μαθαίναμε???? ![]() ![]() ![]() Έχει και τα δίκια του ο φίλος Apostolis..... Δεν είναι κακός και να είσαι σίγουρος πως αυτός και αν θέλει να δει ένα πανέμορφα στημένο ενυδρείο από εσένα (και τον κάθε αρχάριο φίλο που τώρα αρχίζει)... Πρώτα διαβάζουμε/μελετάμε και μετά στήνουμε το ενυδρείο μας..... Σίγουρα αυτό ήθελε να σου πεί ο Apostolis αλλά με άλλο τρόπο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Eγώ, τι θέλω κι απαντάω ήθελα να' ξερα...
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς?
Πολύ καλά έκανες και απάντησες... Το αν διαβάσει τα λίνκ (που πολύ σωστά έδωσες) ο φίλος μας άλλο θέμα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
crisx να εισαι σιγουροσ οτι εκτιμω πολυ την βοηθεια σου. παραληψη μου πριν. ευχαριστω εστω και καθυστεριμενα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ας ηρεμήσω και εγώ λίγο και ας μου επιτραπεί να υποδείξω στους νεότερους αυτού του φόρουμ ΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ έστω και λίγο πριν προβούν στην αγορά-συντήρηση κάποιου είδους, και όχι "δεν ήξερα και το αγόρασα" ή "...το αγόρασα, ε και τώρα τί???"...
Όλοι μας έχουμε το ενδιαφέρον να τουλάχιστον να συμβουλέψουμε αν και όταν μας ζητηθεί...
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ολα αυτα που μου ειπατε θα τα κρατησω μηπωσ παρς καποιο μεγαλυτερο αλλιως θα τα δωσω.ομως για τωρα τι αλλο μπορω να βαλω μεσα? νεον μπορω να βαλω η οχι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αλλο απο ψαρια? | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-03-07 17:54 |
Τι αλλο εκτος απο pleco? | rockislander | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 30-12-06 12:01 |
Συνδιασμος ψαριων - Τι αλλο να προσθεσω ? | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 15-12-06 21:26 |
Τι αλλο με γκαπυ ! | maiktr | Ζωοτόκα | 1 | 06-11-05 12:28 |
Βρωμοσκουληκα ή ο,τι αλλο ειναι | hiphoper | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-10-05 06:59 |