|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειχα προσέξει την κατηγορια με τα μαγαζια... θα παρω τηλεφωνα αυριο να παραγειλς αν ειναι ...
υπάρχει κάποιο τεστ που το χρησιμοποιει πολυς κοσμος και ειναι καλό?? ------------------------- ------------------------- Λοιπόν έχω χαλίκι πλυμένο έτοιμο, πέτρες διακοσμητικες και μοπάνι (?)... και ειμαι ετοιμος να τα βάλω στο ενυδρειο... υπάρχει κάποιο πρόβλημα??? μετά θα αρχίσω να γεμίζω νερό... είναι σωστή σειρά? το νιτριβεκ ποτε το βάζω??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elanir : 01-08-07 στις 13:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γενική ομολογία είναι πως τα ΑΡΙ θεωρούνται ίσως τα καλύτερα...
![]() Για τα χαλίκια-πέτρες, καλό θα ήταν να έκανες μια δοκιμή με ακουαφόρτε, ώστε να τσεκάρεις αν είναι ασβεστολιθικά πετρώματα ή όχι... ![]() Αν αφρίσουν, σημαίνει πως είναι ασβεστολιθικά και θα σου ανεβάσουν τις σκληρότητες και κατ'επέκταση το pH... Επίσης το ξύλο σε κάποιο κουβά βυθισμένο για καμιά βδομάδα, αλλάζοντας βέβαια το νερό... |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../aquastart.htm
συμφωνα με αυτό αφου το γεμίσω νερό πρεπει να το αφήσω να δουλεψει κανα 2-3 μερες... δεν μου ζητάει να βάλω καποιο συμπλήρωμα μεχρι τοτε... τα API δεν ξέρω τι ειναι... το νιτριβεκ ακομα εχω απορία πότε το βάζω. όπως επίσης και το Aquasafe ![]() οι πετρες μου ειπε στο pet shop οτι δεν αλλάζουν το ph αυτά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το nitrivec είναι βακτηρίδια έτοιμα, τα οποία βάζεις ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας τους!
Συνήθως όμως το ενυδρείο θέλει περισσότερο χρόνο να στρώσει από αυτόν που γράφει ο κατασκευαστής...Εδώ μπαίνει η αναγκαιότητα των τεστ! ![]() Όσο για τις πέτρες-χαλίκι, δεν ξέρω τι σου είπανε, το ακουαφόρτε είναι πάμφθηνο και το βρίσκεις παντού! Κάνε ένα κόπο, γιατί ΑΝ, λέω ΑΝ (μια στο εκατομμύριο) ανεβάζουν σκληρότητες και pH, θα σου είναι ΠΟΛΥ δύσκολο μετά να τα αντικαταστήσεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το χαλικι αφρισε και η μια απο τις πετρες...
το θεμα ειναι οτι τα είχα βάλει πρωτα στο ενυδρειο και τα εβγαλα μετα για να δοκιμασω με aquaforte... έχω πρόβλημα??? |
|
||||
|
||||
![]()
Τη δοκιμή ελπίζω να την έκανες μέσα σε ποτήρι ή λεκάνη και όχι πάνω σε τσιμέντο και παρόμοια επιφάνεια, έτσι...?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα... μάγος εισαι!!!
το χαλικι ο είχα σε κάγκελο και την πέτρα σε μαρμαρο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο | Eagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-03-07 14:35 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Στρώσιμο | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 14-04-04 14:31 |
Στρώσιμο | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-04-04 15:19 |