|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πάντως επειδή η ποιότητα των συγκεκριμένων ενυδρείων δεν είναι και η καλύτερη... (μία κλάση πάνω από τα κινέζικα θα έλεγα!) πολλές φορές τα φίλτρα είναι κολλημένα πολύ ψηλά (φαίνεται τα κολλάνε με το μάτι...) και δεν θέλει πολύ να πέσει η στάθμη κάτω από τη σχάρα. ¶λλωστε δεν είναι παράλογο να φύγει κάποιος για δυο τρεις βδομάδες για διακοπές, άσε που αν έχεις και ανεμιστηράκια αρκούν μερικές μέρες να πέσει η στάθμη ακόμα και στην περίπτωση που είναι βαλμένο στη σωστή θέση. Πάντως σαν φίλτρο μια χαρά είναι αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι έχει περιορισμένο χώρο για τα υλικά, ιδίως για συμπληρωματικό που λέει και ο κλαζ είναι τέλειο...
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το καλό με τα εσωτερικά των rio είναι ότι σηκώνουν και πολλές τροποποιήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ έχω μια ένσταση εκτός και αν κάτι μου διαφεύγει!!! Αν πέσει η στάθμη απο την "γρίλια" τότε το νερό δεν περνάει "σωστά" απο τα υλικά φίλτρανσης! Οπότε η σχάρα που αναφέρεις δεν εξυπηρετεί αυτόν το σκοπό.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, μια χαρά περνάει!Η μόνη είσοδος νερού για τα υλικά φιλτραρίσματος είναι από το πάνω μέρος της θήκης τους.Το κουτί όλου του φιλτρου έχει 3 εισόδους(η μια βέβαια σχεδον αχρηστεύεται γιατί είναι κολημένη στο τζάμι).Οταν λειτουργεί το φίλτρο πέρνει νερό και από την πλαινή χαμηλή γρίλια.Ο λόγος που νομίζω ότι το έχει έτσι η juwel εκτός από ασφάλεια αν πέσει η στάθμη είναι νομίζω κυρίως για καλύτερη διάχυση της θερμοκρασίας αφού γιατί αυτή η είσοδος πάει αρχικά στο χώρο του θερμαντήρα και μετά στα υλικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με το Λεωνίδα, καθώς και στα 2 Juwel που έχω αυτό συμβαίνει
![]() Όπως επίσης διαφωνώ με το φίλο Αντρέα για την διαφορά των Juwel από τα κινέζικα, καθώς έχουν κυρίως πολύ καλύτερες κολλήσεις και επίσης πολύ καλύτερη ποιότητα πλαστικών...προσωπική μου άποφη βέβαια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Πίστεψέ με έχω δει πολλά κινέζικα... πολλά γερμανικά, πολωνικά, γαλλικά κλπ και υπάρχουν πολύ καλύτερης ποιότητας ενυδρεία από τα Juwel και σε καλύτερη αντιστοιχία τιμής-ποιότητας.
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΖΩΟΦΙΛΙΑ Αγ.Στεφάνου : 21-07-07 στις 23:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως το καπάκι του είναι απαράδεκτο !!!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση κυρίως για το λιτό στυλ που έχουν(αντίθετα πχ με τα aquatlantis)
Bέβαια ο καθένας με τα γούστα του ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για πόσο αντεχει το υπόστρωμα | Yiannis59 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-02-07 09:12 |
ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Η ΠΛΑΚΑ...??? | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-02-06 16:40 |
Αντε και καλη χρονια να εχουμε!! | soza | Greek Aquarist's Boards | 7 | 05-01-06 19:12 |
υπαρχει κανεις απο θεσσαλονίκη που να εχει labido yellow | maria-paok | Malawi | 2 | 12-01-05 00:52 |