|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεδομενου οτι η κατασκευη θα ειναι μονιμη,τι θα γινει οταν θελησεις να βαψεις το σπιτι?κατα τα αλλα καλο ακουγεται, αν και θα μπλεξεις με πολλα κολληματα μεταξυ τζαμιων, ολη η δουλεια θα πρεπει να γινει επι τοπου γυρω απο την κολωνα, αφου δεν θα μπορεις να το φτιαξεις αλλου και να το μεταφερεις.τελος αν κανεις καποιο λαθος (χτυπα ξυλο) κατα την ενωση θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να επιδιωρθωθει απο οτι αν ηταν ενα απλο ενυδρειο.
θα ελεγα να απευθυνθεις σε ενα επαγγελμετια για αυτη τη δουλεια με λιγα λογια... φιλικα Νικήτας
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε PascM και nikitasp, ευχαριστώ πολύ για τις απάντησης σας.
Εμπειρία στην κατασκευή δεν έχω αλλά νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω με την βοήθεια ενός φίλου μου που ξέρει από αυτά. Όσο για το ξύλο που μου προτείνεις, τι εννοείς? Όσο για την απάντηση του nikitasp ρώτησα ένα μαγαζί και μου είπε 1300 E !!!!! Μου φάνηκαν (και νομίζω ότι είναι ) πολλά. Τι λέτε? Λάμπρος |
|
||||
|
||||
![]()
Για το ξύλο ως υλικό χρησιμοποιούμε μπετοφόρμ θαλάσσης!!!
Θέλει καλή μελέτη για το που θα μπουν τα φίλτρα κλπ κλπ κλπ! Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι μιλάς για κάποιο σχετικά κεντρικό σημείο στο σπίτι.
|
|||
|
|||
![]()
Τα μπετοφόρμ θα μπούν σαν βάση από ότι καταλαβαίνω έτσι? Ή θα μπούν και στην εσωτερική μεριά του ενυδρείου για να ''καλύψουν'' την κολώνα? Και πως τοποθετούνται τα γυαλιά σε αυτή την περίπτωση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με σιλικόνη!!! Αναμένεις λίγο τους μαίτρ του είδους, οπου ναναι θα σκάσουν μύτη και θα σου απαντήσουν!!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολυ PascM για την βοήθεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
ένα πρόβλημα όπως σου είπαν είναι η φίλτρανση για να μην υπάρχουν τυφλά σημεία, και ένα δεύτερ είναι το μικρό πλάτος (30 εκ.) του ενυδρείου. θα πρέπει να περιοριστείς σε μικρά ψάρια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |