|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω τα θεωρω ακριβα..τωρα αν καποιος τα εχει για να τα δωσει ειναι αλλο θεμα..παντως μπορεις να φτιαξεις εκπληκτικο ενυδρειο..
|
|||
|
|||
![]()
Οι πλατες αυτες ειναι φοβερες.Ειχα βαλει καποτε σε ενα ενυδρειο 60 cm μια πολυ απλη πλατη 3D μαυρη πλαστικη και εδειξε τελειως διαφορετικο το ενυδρειο μου.Στο ιδιο σχεδιο υπηρχαν και στους 80 CM με περιπου 20-30 ευρω. Βεβαια αυτες ηταν πλαστικες αβαφες με παχος το πολυ 4-5 ποντους.
Αυτες οι πραγματικα 3D πλατες κυμενονται απο 250 εως και 500 ευρω σε καποια site που ειχα δει, με αποκορυφωμα μια εκπληκτικη πλατη - βραχος για θαλλασινο οπου επιανε σχεδον ολο το ενυδρειο με 2500!!! ευρω περιπου. Παντος εχω παραγγειλει ηδη να μου φτιαξουν μια πλατη 3D για το καινουργιο ενυδρειο που ετοιμαζω η οποια θα στοιχιζει πολυ φθηνα(κατω απο 100 ευρω) με διαστασεις περιπου 120 cm Χ (10-20 cm πλατος).Εαν υπαρχει καλο αποτελεσμα θα σας ενημερωσω σε μερικες μερες.(και με φωτος.) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νομιζω οτι θα ενδιαφερει αρκετους το θεμα..
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη τι διαστάσεις πλάτη σε ενδιαφέρει? Ίσως βρούμε κάτι οικονομικό...
|
|
||||
|
||||
![]()
παραλληλη ερωτηση, για ενα rio125 ( Measurements: 81 x 36 x 50 cm)
ποσο θα κοστιζε μια τετοια πλατη? και ποσο ευκολο θα ηταν να την βρω?
|
||||
|
||||
![]()
Έχω εγώ (κάπου στην αποθήκη μου) μια 3D πλάτη που δεν χρησιμοποίησα όταν έστησα τα mbuna μου, γιατί διάλεξα μια άλλη πλάτη (λάθος μου, long story...) από πολυουρεθάνη.
Αν θυμάμαι σωστά είναι 2 κομμάτια (για να μπορεί να μπεί σε μεγάλο ενυδρείο). Το κύριο κομμάτι είναι 90εκ(μήκος) Χ 46εκ(ύψος) και το δεύτερο (επέκταση του κύριου) είναι 58εκ(μήκος) Χ 46εκ(ύψος). Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει να την ξεθάψω. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο την δινεις?
|
|||
|
|||
![]()
κανενα νεο σχετικα με την πλατη;
Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nature Aquarium World : 1,2,3 | Juan | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 3 | 12-11-05 17:26 |
Back to nature! | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-03-05 10:06 |
Back to school | Anonymous | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 30-01-04 23:15 |