|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι υπο-εννοεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
οι δισκοι , 4-5 μηνες που ειναι μαζι μου ιναι μια χαρα, καλη αναπτυξη (και ρηγορη) , οχι τσακομοι, αι ενα ενυδρειο μελλοντικο full plented ! τωρα θα ξεκινησω το diy CO2 και μετα τα λεμε! παω να παρω τηλ. το μαγαζι να μου φερει σε λιγ 2 ΣΑΕ μολις κλεισει , γιατι το πετ σοπ ειναι μακρια και δεν μπορω να παω με τα ποδια..... επιστρεφω σε λιγο! |
|
||||
|
||||
![]()
Ακάθεκτας!!!!!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπονοώ, εννοώ ακριβώς αυτό που λέω, άσχετα αν εσύ δεν θες να το ακούσεις.
|
||||
|
||||
![]()
...πολλά δε θέλει να ακούσει και ας τα ρωτάει...
![]() Πάντως τον "πάω" που προσπαθεί να ρίχνει γροθιά στο μαχαίρι, ενάντια στο σύστημα... ![]() ...μόνο που πολλές φορές το παρακάνει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπαααα......
απλα ειμαι αγυρηστο κεφαλι.... προσπαθω και κανω οτι καλυτερο μπορω για τα ψαραια μου.... απλα τωρα τα πηρα στο κρανιο με την αλγη και... τελος παντων .... σε λιγο θα ερθουν τα ψαρακια..... 2-3 ΣΑΕ ειπε οτι θα μου φερει μολις κλεισει το μαγαζι...(τον βλεπω ακομα να προσπαθει να τα πιασει με το δυχτι) ------------------------- μολις εφερε τα ΣΑΕ....αλλα ειναι πολυ μικρα....τους κανω εισαγωγη.... ------------------------- τελειωσα την εισαγωγη,και οι παιχτουρες πεσαν με τα μουτρα στο φαι.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Steve : 17-07-07 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο ή κεντρο παραγωγης αλγης? | alexinio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-06-07 10:25 |
αφρος στην επιφανεια??εξαφανιση της αλγης | kosmidis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-03-07 20:20 |
Σκευασματα για την καταπολεμηση της αλγης | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-01-07 10:24 |
Προβλημα αλγης | xaris1974 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-02-06 19:23 |
ιχνη αλγης | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-07-04 16:31 |