|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το καβουράκι είναι μικρό και με διαβεβαίωσαν από γνωστό μαγαζί που εμπιστεύομαι ότι δε μεγαλώνουν (γενικά επειδή ξέρω ότι έχω λίγα λίτρα ήταν η πρώτη ερώτιση που έκανα). ΄ Ο κάβουρακος δεν ανακατέβεται καθόλου με τα βατραχάκια και επιπλέον υπάρχουν 2 πέτρες που εξέχουν του νερού και ένα επιπλέον ξύλο σε επαφή με αυτές Η σαλαμάνδρα μπορώ να πώ είναι μετά το μύδι η πιο ήσυχη...Δεν ενοχλείται και γενικά δε τη βλέπω καθόλου επιθετική ίσα ίσα που παίζω και μαζί της με το δάχτυλο καμιά φορα! Πάντως πιστεύω ότι είμαι οριακά σε έμβια όντα οπότε αν δω ότι μεγαλώνουν θα φροντίσω να μετακινηθεί κάποιο ζωντανό Πάντως μαρέσει το θέαμα είναι κάτι διαφορετικό και όμορφο! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ επιμένω, περιμένω φωτογραφία.
Να ρωτήσω τι δείνεις από τροφή; ιδίως για το βατραχάκι. Όταν κάποτε πήγα να αγοράσω έναν πανέμορφο μπλε βατραχάκο μου είπαν ότι θα πρέπει να κινηγάω μύγες για να τον ταΐσω και φυσικά δεν τον πήρα.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμα από τροφή τα βατράχια τρώνε κυρίως σκουλίκια γιαυτό τους δίνω τροφή από μονομάχους. Bloodworms δαφνια και σπανιότερα φυλλαράκι και κατεψυγμένο κόκκινο σκουλίκι
Φώτος μόλισ φιλοτιμηθεί ο αδελφός μου να μου φέρει την ψηφιακή.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή με 2 απλά λόγια υπάρχουν έτοιμες τροφές και γι' αυτά τα πλάσματα. Μα πως περιμένουν να πουλίσουν όταν σου λένε πως πρέπει να κυνηγάς έντομα για να ταίσεις το ζωντανό σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω να καταλαβαίνεις πως όλα όσα έβαλες μέσα σε ένα ενυδρειάκι 15 λίτρων είναι εντελώς ασύμβατα μεταξύ τους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αστακός γλυκού νερού | avgi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-05-07 00:39 |
Ακρίδα του γλυκού νερού??? | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 03-12-06 13:46 |
Θαλασσινή τροφή σε ψάρια γλυκού νερού ; | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 19-09-05 23:24 |
Skimmer ??? (Γλυκού νερού) | γαυρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 28-10-04 09:38 |
Εκτός από ψάρια, τι άλλο μπορεί να μπει; | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 11-08-04 18:24 |