|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλωνουν και λερωνουν πολυ...... Ειχα και τους εβγαλα απο το δισκοενυδρειο..... Επιαναν χωρο αδικα.......
|
||||
|
||||
![]()
Επομένως άκυρη η δήλωση αγοράς τους
|
||||
|
||||
![]()
το καλυτερο θα ειναι οι δισκοι με τους δισκους......
|
||||
|
||||
![]()
και οι ansistrus με τους ansistrus..... (την ειπα παλι την φιλοσοφια μου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΣΩΣΤΟς ο παιχτης.......!!!!! πραγματικα ενα ενυδρειο ειναι πολυ μικρος χωρος για να κανουμε συνδυασμους οσο και να θελουμε οσες καλες προθεσεις να διαθετουμε.......κατα καιρους εχω κανει πολλους πετυχημενους και μη συνδυασμους ψαριων με δισκους αλλα οσο περναει ο καιρος συνεχως αφαιρω ψαρια και οσο αφαιρω τοσο καλυτερα βλεπω οτι ειναι για τους δισκους......(το ιδιο πιστευω οτι ισχυει και για αλλα ειδη μεγαλων ψαριων σε ενυδρειο)......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληροφορίες για Πιράνχα! | STeDoRiaN | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 28 | 17-06-07 09:04 |
Πληροφορίες για Εκτοζόν… | filoxenos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 10-01-06 22:37 |
Πληροφορίες για AMMOLOCK 2... | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-12-05 14:44 |
Πληροφορίες για προϊόντα Tetra | halvas69 | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 16-11-05 00:59 |
Πληροφορίες για Reef ;;; | pauuuulllllllll | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 27-03-05 12:22 |