|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ευχαριστως θα το εκανα αλλα δεν εχω μεταφορικο μεσο αυτη την στιγμη και βρισκομε στα ανω λιοσια
|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβαινω,αλλα και απο την αλλη δεν εχω ιδεα απο αθηνα,οποτε........
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρε ενα ταξι και κατεβασε τα μεχρι την Ελευσινα. Δεν εχουν πολλες ελπιδες ετσι κιαλλιως. Κανεις προσαρμογη στη θαλλασα , πρωτου τα πεταξεις μεσα..
Απο την αλλη, οι περκες γινονται καλη ψαροσουπα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ειμαστε υπερβολικοι ρε παιδια ? Φιλοζωοι ειμαστε δε λεω... αλλα ψαρια της θαλασσας νοστιμοτατα ειναι . Που ειναι το κακο να τα φας?
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά αυτά τα ψάρια έχουν πιαστεί με αγκίστρι! επομένως και να τα ελευθερώσεις βλέπω πολύ δύσκολο να επιβιώσουν!
|
|||
|
|||
![]()
Αν έχουν αγκιστρωθεί στο στόμα μπροστά, δεν έχουν ανάγκη.
Είχα πιάσει ροφό με κατασκουριασμένο αγκίστρι, αγκιστρωμένο στο στομάχι του και η δε πετονιά εξείχε έξω από τον πρωκτό του. Απίστευτο! Και ζούσε… ![]() Ελπίζω τουλάχιστον τα ψάρια να τα φάτε…. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν ειναι μεγαλα για να κανεις ψαροσουπα και δεν ζησουν βαλτα στην καταψυξη και αργοτερα με κατι ακομα κανεις ενα καλο μεζε .........
------------------------- αν δεν τρως θαλασσινα ταισε κανα γατακι της γειτονιας.........εκτος αν προλαβες και πηγες σε κανα λιμανι και τα αμολησες.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 09-07-07 στις 09:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 07:56 |
βοηθεια | pauloskostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-04-07 23:32 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | tok | Δίσκοι | 1 | 24-03-07 18:38 |
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! | x-nos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-02-04 14:35 |