|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το Evasion 120 της Aquatlantis και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
Δεν θελω να κανω συγκρισεις με αλλα για να μην παρεξηγηθω, απλα σου λεω ειναι αστερι. Εαν δεν το εχεις δει δες την παρουσια του ενυδρειου μου "The Black Malawi"
|
|||
|
|||
![]()
Εάν πάρω για το 80 λιτρο ενυδρείο το Φίλτρο JBL CrystalProfi 250 με 700l/h (ονομαστική ροή) με την προοπτική μόλις πάρω το 620 ή 840 λίτρα να το έχω σαν δεύτερο είναι οκ? Ή μήπως θα κάνει ζημιά ένα τόσο μεγάλο φίλτρο στο 80 λιτρο ενυδρείο? Το πλάνο είναι να μείνει μέχρι το Σεπτέμβριο και μετά να έρθει το μεγάλο ενυδρείο. Ξέρω ότι πρέπει 1 με 1,5 φορές την ώρα να γυρνάει το νερό από το φίλτρο, αλλά τι γίνεται εάν το υπερφιλτράρω για 2 μήνες? Θα πάθουν κακό τα ψάρια μου? Αν και δεν έχω εμπειρία στα ενυδρεία, σκέφτομαι ότι δεν μπορεί να γίνει κακό... ε? Καμία γνώμη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να περνάει περίπου 5 φορές
|
||||
|
||||
![]()
εγω σε 180 λιτρα εχω φιλτρο για 500 'ονομαστηκα' λιτρα (hyndor 30).μονο καλο θα κανει τo profi 250 στα 80 λιτρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έρευνα Αγοράς για αγορά καινούργιου ενυδρείου | Kostis T. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-12-04 15:50 |