|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με μία καλή φίλτρανση και τακτικές αλλαγές νερού …. Εγώ θα έβαζα 1-2 corys ακόμα ίδιο είδος με αυτά που έχεις … αλλά αυτό είναι και σε συνάρτηση με το εμβαδό της βάσης.
Δεν νομίζω ότι έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα πάντος … |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα το ενυδρειο είναι το 120 του carffour...Του έχω αφερέσει το εσωτερικό που ήταν στο τζάμι και του έχω πάρει ένα εξωτερικό fluval 205...Αλλάγές νερου κάνω κάθε βδομάδα...Από αποψη επιθετικότητας δεν είχα ποτέ πρόβλημα...
|
|
||||
|
||||
![]()
για του carrefoure με λογικό διάκοσμο ... νομίζω ότι 6-7 corydoras aenaus μπορούν να είναι σχετικά άνετα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για Carnegiella strigata μπορώ λέτε να προσθέσω αλλά 3 ώστε να γίνει ένα μικρό κοπάδι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν θες την γνώμη μου ... εγώ θα έλεγα καλύτερα να τα διώξεις ... και να βάλεις 3-4 άτομα ακόμα από τα νέον. έτσι θα έχεις ένα κοπαδάκι που θα είναι αρκετά μεγάλο ώστε να δήξει τις χάρες του ... |
|
||||
|
||||
![]()
Με 6 δεν βγαίνει ένα μικρό κοπάδάκι απο strigata?Δεν θα ήθελα να τα διώξω...
------------------------- Ο τρόπος να βρίσκεις τον αριθμο τον ψαριών μέσα σε ένα ενυδρείο αφου βέβαια έχεις δει για συμπεριφορά κτλ. μεταξύ του με το 1λ=1cm τελικού μεγέθους του ψαριού είναι σωστός? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AXEL : 05-07-07 στις 14:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυστηρός ο Tolis και θα συμφωνήσω, ότι θα πρέπει να υπάρχει κίνητρο για να ασχοληθείς με αυτά που ανέφερα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβατότητα ψαριών | harilaos | Bettas | 2 | 15-11-06 12:29 |
Ηλικίες Ψαριών | dalex | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 05-01-06 13:37 |
Αναγνώριση Ψαριών... | Markos | Mη Reefsafe | 0 | 04-10-04 04:59 |