|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι φαινεται συμβαινει οπου δεν υπαρχει εντονη αναδευση επιφανειας (λογικο).
Το σιγουρο ειναι οτι εμποδιζει την ανταλλαγη αεριων με αποτελεσμα να εμφανιζονται συμπτωματα ασφυξιας στα ψαρια, οποτε θελει σχετικη προσοχη και αφαιρεση οταν εμφανιστει. Μια θεωρια λεει οτι μπορει να οφειλεται σε διασπαση πρωτεινων.. Αλατα δεν μπορει να ειναι παντως.. (το δοκιμασα και δεν ειναι αλμυρο, ενω μαζευοντας το απο την επιφανεια, διαλυοντας το με αναδευση και μετρωντας GH, KH δεν βρηκα διαφορες απο το νερο του ενυδρειου. Απλα λιγο αυξημενο TDS..) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Στα ενυδρεία μου που η ανατάραξη του νερού είναι αρκετή δεν έχω πρατηρήσει κάτι περισσότερο απο την γνωστή και αποκρουστική κλασσική "λαδίλα" στην επιφάνεια του νερού ....και σε σημεία που δεν φτάνει η ανατάραξη του νερού να την διαλύσει...
Σε ένα απο τα ενυδρειάκια των μονομάχων μου που δεν είναι και τοσο μεγάλη η ανατάραξη η λαδίλα είναι λίγο πιο έντονη και με άσπρο χρωματισμό αλλά και πάλι με το δάκτιλο διαλύεται. Δεν παρατήρησα να μπορώ να μαζέψω κάτι με το δάκτιλο .... ![]() Μήπως είναι κάτι οργανικό λόγο ζέστης που σε συνδιασμό με την αυξημένη εξάτμηση λόγο καλοκαιριού (που συνεπάγεται και αυξημένη ποσότητα αλλάτων) προκαλεί αυτό το φίλμ ? χωρίς απαραίτητα να πρέπει να έχει αλμυρή γέυση .... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μηπως τρως και τα ψαρια σου σαν τον γαυρο που τρωει δισκους? ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλμ..αλλα δυστυχως οχι noir........ | klaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 19-07-06 12:54 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |