|
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη οπως θα γεμιζεις τον κουβα με το καθαρο νερο της βρυσης θα ριχνεις μεσα στον κουβα την ποσοτητα που λεει ο κατασκευαστης του αντιχλωριου που εχεις και μετα θα ριχνεις το νερο στο ενυδρειο
υποτιθεται οτι δεν πρεπει να ερθουν σε επαφη τα ψαρια με το χλωριο |
|
|||
|
|||
![]()
Λιγο το ψειριζουμε - βγαζεις νερο, ριχνεις στο ενυδρειο οσο αντιχλωριο πρεπει για το νερο που θα βαλεις - βαζεις νερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τολη, γινεται αυτο που λες; δεν το ηξερα καθολου (οχι οτι θα με γλιτωσει απο την ταλαιπωρια των κουβαδων και τα νερα που γεμιζω το σαλονι καθε φορα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικά για το καλοκαίρι και ένα λάστιχο κάνει την δουλειά του χωρίς να στάζει! Και για τον χειμώνα απλά θα πρέπει να ρυθμίζεις την θερμοκρασία με τον θερμοσύφουνα....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μπορείτε αντί για κοθβάδες λάστιχα κτλ. να κάνετε το άλλο. Να πάτε σε μια κάβα και να ζητήσεται μπουκλά μεγάλη 20 λίτρων νερού που πέρνουν οι ψύκτες.Λόγω του ότι χωράει 20 λίτρα δεν θα έχετε τόσο πάνε έλα...εμένα αυτό με ψιλογλίτωσε...
|
|
|||
|
|||
![]()
και μετα πως την κουβαλαμε; 20 λιτρα γεματο με νερο ειναι 20 κιλα συν κατι ψιλα το βαρος του κουβα
εχω σκεφτει και το λαστιο απευθειας απο το μπανιο αλλα ειναι υπερβολικα μπλεξιμο |
|
|||
|
|||
![]()
To λαστιχο απευθειας απο το μπανιο η την κουζινα η το μπαλκονι ειναι η πιο καθαρη ξεκουραστη κι απλη λυση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιχλώριο | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 02-07-07 23:45 |
αντιχλώριο | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-07-06 00:25 |
βρασμος αντι αντιχλώριο | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 20-06-06 12:54 |
Αντιχλώριο ποιό ? | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 14-03-06 16:08 |
Ειδικό Αντιχλώριο για Μονομάχους | PascM | Bettas | 14 | 03-01-06 09:54 |