|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
φιλε αλαν εχω βαλει εδω και ενα 6μηνο μια της τετρα την δουλευω 24ωρες την ημερα αλλα δεν μπορω να αποδειξω ουτε τα καλα της ουτε αν δεν κανει τιποτα .........απλα δουλευει .........το ενυδρειο παει οπως πηγαινε.......
__________________
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
H χρήση της UV( όπως και του όζοντος) ανήκει στην κατηγορία των προληπτικών μέτρων που λαμβάνουμε όλοι μας για την υγειηνή του νερού μας.......δεν μπορεί να αποδειχθεί η ορθή χρήση τους .............΄διοτι δεν ξέρουμε τι θα γινοτανε αν ΔΕΝ τα ειχαμε σε λειτουργια........
![]()
__________________
Γιάννης |
#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
#5
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω όζον....γύρω στα 300mV.......
__________________
Γιάννης |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη Γιαννη οταν πεφτει κατω απο τα 300 ριχνει οζον ε?
Εμενα το redox μου οταν το κοιταω ειναι πανω απο 400 παντα χωρις να ριχνω οζον... Πολυ καλη τιμη δεν ειναι ?
__________________
Bill the Mastoras ![]() ![]() |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Το redox είναι αποτέλεσμα πολλών παραμέτρων όπως π.χ. τακτικών αλλαγών, πολλών οργανικών κτλ. Πολλοι λένε ότι ειναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην υγειηνη του ενυδρείου μας. Γράφω και ένα σχετικό άρθρο για το redox για αναλύτικότερα στοιχεία. Εσυ με 400 είσαι πολύ καλά......αρκει να μην ανέβει πάρα πολύ........
__________________
Γιάννης |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπα??? | giorgos27 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 26-06-06 12:17 |
Λαμπα Uv | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-10-05 21:28 |
Tetratec UV sterilizer UV 400 5W | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-05-05 12:43 |
ΛΑΜΠΑ | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-05-04 03:08 |
ΑΕΡΑΝΤΛΙΑ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ? | Odoiporos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 09-02-03 21:32 |