|
|
|||
|
|||
![]()
οταν λες ολοκληρωμενο συστημα τι ακριβως εννοεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
στο καταστημα που το πηρα μου ειπαν οτι βγαζει σχεδον ενα μηνα.μετα καινουργια μπουκαλα 8ευρω.για αυτοσχεδιο δεν εχω δει ποτε οποτε δεν ξερω αν ειναι καλυτερα η χειροτερα.οποτε και δεν το δοκιμασα και προτιμησα μια τετοια λυση
|
|
||||
|
||||
![]()
Για diy: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9723
Παράθεση:
Ρίξε μια ματιά.... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neoklis : 30-06-07 στις 21:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι σε μικρό ενυδρείο ακόμη και με μικρή μπουκάλα χωρίς controller δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν είσαι λίγο "συντηριτικός". Λίγο διοξείδιο την ημέρα με καλή διάχυση και τα φυτά θα είναι μια χαρά.. Απλά στην αρχή μέχρι να βρεις τις σωστές ισσοροπίες θα χρειαστούν μερικά τεστ για να δεις πως πάει...
|
||||
|
||||
![]()
Μπουκάλα χωρίς controller και ειδικά σε μικρό ενυδρείο! ???
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα ένας controller είναι η πιο σωστή λύση....
Αλλα κατά την γνώμη μου και με μια ηλεκρτομαγνητική βαλβίδα που να ανοιγει την μέρα και να κλείνει το βράδυ με έναν χρονοδιακόπτη μια χαρά είναι νομίζω.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειδικα σε μικρο ενυδρειο χρειαζεται το controler που ειναι πολυ λεπτες ισορροπιες...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίπασμα -TROPICAL AQUA PLANT- | Meliteas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-06-06 12:33 |
Tetra Co2 Οδηγίες χρήσης | PascM | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-04-06 23:16 |
Co2 Tetra | IVAN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-02-06 14:25 |
An unknown aquatic plant species I found in Evia | pavlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-01-03 04:02 |
TETRA CO2 OPTIMAT | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:37 |