|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη πολύ ωραίο το ενυδρείο σου!!!
![]() Συγχαρητήρια σε'σένα και σε όλους τους συντελεστές!!! ![]() Καλορίζικο και ελπίζω να το φτιάξεις όπως ακριβώς επιθυμείς και φυσικά να το χαρείς!!! ![]() Είναι τόσο μεγάλο (και τόσο blackwater) που δυσκολεύεσαι να δεις τα υπόλοιπα ψάρια εκτός από τους δίσκους! ![]() Τα γλαστράκια γιατί τα έβαλες..? ![]() Η μόνη μου ένσταση-που καταθέτω υπόψην σου-είναι τα corydoras metae, τα οποία ζουν σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες από τα υπόλοιπα... ------------------------------------- ΥΓ: Μιας και με ενδιαφέρει το θέμα ρίζες, θα ήθελα να μάθω πως ακριβώς έκανες το κονέ με την Petline... ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Genirous : 29-06-07 στις 13:43 |
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερά τεράστιο και τρομερά όμορφο!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους - τόσο καιρό στο περίμενε έπηξα ο άνθρωπος - Μπράβο Γιώργαρε αντε και του χρόνου να το εχεις για γεννήστρα.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρεεεε....ξεκουτιανες ωρε...??
![]() ![]() ![]() ιωαννη τον εβαπτισανε τον πολυαγαπητο μοδερατορα μας........ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα που θα πάω διακοπές φέτος : στο σαλόνι του Γιάννη !!!!
![]() ![]() ![]() Καλορίζικο !!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικό. Τελικά το μέγεθος μετράει...
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο!!!
Μπράβο και από εμένα,μου άρεσε πολύ.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σου Γιάννη... τα κατάφερες τελικά...
Περιμένουμε νέα σου.... Τελικά ίσως είχες δίκιο που δεν το έκανες θαλασσινό.... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3500 λιτρα............... | jojo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 168 | 12-03-17 20:47 |
ψαρια VS λιτρα | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 30-05-07 20:51 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |
Αμαζόνιος--Επιστημονικό Κείμενο για φυτά.... | Husky_Jim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 02-07-04 15:52 |