|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η συνδεση σε σειρά εχει μερικα προβληματακια..
1. Πρεπει οι ανεμιστηρες να καταναλωνουν το ιδιο ρευμα αλλιως αλλοι θα γυριζουν γρηγορα και αλλοι οχι. 2. Οι ανεμιστηρες απο pc εχουν ηλεκτρονικο συστημα (γιατι ειναι χωρις ψυκτρες) και καθολου σιγουρο δεν ειναι οτι αυτο το συστημα συμπεριφερεται οπως ενα ωμικο φορτίο. Θελει δοκιμή, οποτε καλυτερα να μην προτινουμε δυσκολα στην εφαρμογη πραγματα που μπορει να μην δουλεψουν γενικοτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
...
3. Αν καεί κάποιο και κάνει διακοπή στο κύκλωμα, θα σταματήσουν όλα να δουλεύουν... |
|
||||
|
||||
![]()
4. Και αν βραχυκυκλωσει, καιγονται και τα υπολοιπα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν και 220 V μικροι, σαν και τους 12βολτους
(θελουν ομως ΜΕΓΑΛΗ προσοχη γιατι εχουν τους κινδυνους τους...) |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συζητατε ακομη την συνδεση τους σε σειρα, τι πιο απλο απο παραλληλη συνδεση και εγγυημενο.ευκολα, πραγματα, κανε και μια δοκιμη, δεν θα καει το ανεμιστηρακι ουτε θα σε χτυπησει ρευμα με το 12ν μετασχηματιστη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
καλά μερικοί θα βρούν την συνδεσμολογία αφού περάσει το καλοκαίρι....
πειραματιστείτε λίγο .... 12 βόλτ ειναι .....No problem... για τα 220 βόλτ ΔΕΝ τίθεται θέμα πειραματισμού ...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 30-03-07 20:04 |
Συνδεση 2 λαμπτηρων | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 31-12-05 20:12 |
συνδεση αντλιών μεσα στο νερο ! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 16-09-05 23:24 |