|
|
||||
|
||||
![]()
Στην φωτό το υπόστρωμα μου μοιάζει σαν αυτό που βάζουν στα terranium...και μακάρι να κάνω λάθος.
![]() Αλλά αν Παράθεση:
Επιπλέον με λάβα θα έχουν πρόβλημα και τα περισσότερα βυθόψαρα μιας και είναι σχετικά κοφτερή και θα τραυματίζουν το στόμα τους. Ελπίζω να μην προχωρήσεις σε αγορά ψαριών πριν λύθουν τα παραπάνω... Καλή σαυνέχεια Caverman |
|
|||
|
|||
![]()
Caverman,
Το υπόστρωμα μου είπαν ότι είναι πολύ καλό γιατί μπορείς και το αναζωογωνείς κάθε 6 μήνες με κάποιες ταμπλέτες. Η συσκευασία έγραφε για ενυδρείο και μάλιστα έλεγε να το πλύνεις καλά πριν το βάλεις στο νερό. Το έπλενα πολύ ώρα γιατί έβγαζε πολύ θολούρα. ------------------------- Μάλιστα! Οπότε την πατέντα με τα ανεμιστηράκια την ετοιμάζω σήμερα κιόλας. Ευτυχώς έχει και κλιματισμό ο χώρος για τώρα ![]() ------------------------- Neoklis, Από το link που μου έστειλες μου αρέσει πάρα πολύ αυτή: http://saurama.aqua-web.org/pages/50_Arcadia14KHQI.htm Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη infodigger : 29-06-07 στις 09:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπόστρωμα είναι ένα μείγμα από άμμο, λιπάσματα και τύρφη και μπαίνει κάτω απο το χαλίκι για να μην χρειάζονται λίπανση τα φυτά τους πρώτους μήνες. (μετά από καιρό του βάζουμε ταμπλέτες) Εάν το πλύνεις φεύγει το λίπασμα και χαλάει.
Προφανώς αυτό που αγόρασες (και γράφει ότι θέλει πλύσιμο) είναι αυτό που μπαίνει πάνω από το ειδικό υπόστρωμα για φυτά. Πες μας τι γράφει η συσκευασία για να βγάλουμε άκρη και να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Για την λάβα στα έγραψα πρίν... |
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να πάω στο μαγαζί να το τσεκάρω γιατί δεν έχω τη συσκευασία... Θα το γράψω μόλις το δω!
Μάλλον έκανα βλακεία και με βλέπω απ' την αρχή πάλι... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο | perka | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 02-02-07 00:26 |
Νέο ενυδρείο | passenger | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 15-05-06 11:52 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
180l 2 είδη mbuna | theofilos | Malawi | 55 | 04-10-04 23:48 |