|
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή ευχάριστο όλους ασχολούνται με το θέμα μου. Ρε παιδιά τελικά αυτό με τα φυτά μεγάλο πρόβλημα και με έχει μπερδέψει όπου και να διαβάσω κάποιοι λένε ότι δεν πρέπει να βάλω φυτά κάποιοι λένε να βάλω δεν κάνουμε καμία ψηφοφορία .τελικά τα τρώνε η όχι και ένα δεύτερο ποια είναι αυτά που δεν χρειάζονται το co2 γιατί για έμενα είναι μεγάλο πρόβλημα .
|
|
||||
|
||||
![]()
Anubies βαλε άφοβα
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικό μου με χρυσόψαρα ,έχω annubia, κερατόφυλλο,egeria densa και nymphea zenkeri .Δεν μου έχουν πειράξει κανένα....
|
|
||||
|
||||
![]()
τι μέγεθος είναι το χρυσοψαράκι σου ?
τι είδος είναι ? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και από εμένα.
Καλό θα ήταν να στρώσεις πρώτα το ενυδρείο σου και μετά να βάλεις μέσα τα χρυσοψαράκια. Το ενυδρείο σου μπορεί να φιλοξενήσει τρία με τέσσερα ψαράκια. CO2 δεν χρειάζεσαι. Από φυτά μπορείς να βάλεις ανούμπιες,βαλισνέριες,Java Fern (Microsorum pteropus),Bolbitis heudelotii και κερατόφυλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο πρώτα θα στρωθεί αυτό είναι το μόνο σίγουρο . Τα ψαράκια που θα βάλω θα είναι μόνο 2 ένα Veiltail και ένα Black Moor γιατί θέλω να είναι άνετα σαν να ζουν σε σπίτι πολυτέλειας .Από φυτά θα βάλω αυτά που μου είπατε δηλαδή ανούμπιες,βαλισνέριες,Java Fern αυτά δηλαδή που δεν χρειάζονται co2 και δεν είναι μεζές για τα χρυσόψαρα όπως το κερατόφυλλο. Όποια άλλη υπόδειξη δεκτή είμαι γεμάτος αυτιά
|
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george : 28-06-07 στις 12:34 |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι 2 common,4cm το καθένα χωρίς την ουρά
|
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα μέσα τα 2 ξύλα Mopani αφού τα έβρασα καλά και τα αφίσα μέσα σε ζεστό νερό 2 μέρες . το γέμισα νερό όλο το ενυδρείο έβαλα και ανάλογες δοσολογίες από τα μπουκαλάκια της sera . έβαλα και το φίλτρο σε λειτούργει .Όλο το ενυδρείο έχει γεμίσει φυσαλίδες παντού τα ξύλα έχουν γίνει άσπρα από τις φυσαλίδες .Το νερό είναι θόλο λιγάκι αν και το χαλίκι το έπλυνα και τα ξύλα τα άφησα 2 μέρες σε νερό .τες πα πιστεύω με τις αλλαγές θα καθαρίσει ποτέ όμως μπορώ να βάλω τα φυτά μέσα και γιατί τόσες φυσαλίδες είναι φυσιολογικό?
------------------------- Ακόμα μια ερώτηση το φίλτρο έχει διάφορα εξαρτήματα και μου δίνει 2 επιλογές όπως κατάλαβα η πρώτη είναι να βγάζει φυσαλίδες μέσα στο νερό και με ένα σωληνάκι που έχει να παίρνει αέρα από έξω και η δεύτερη επιλογή είναι με ένα άλλο εξάρτημα η έξοδος του νερού να είναι πάνω από την επιφάνεια και να δημιουργεί ένα είδος βροχής .ποιο από τα 2 να επιλέξω και ποιες οι διαφορές? Ευχάριστο και πάλι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη victor_bundy : 01-07-07 στις 00:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φυτα μπορεις να βαλεις αμεσα.Το σωληνακι που βγαζει τις φυσαλλιδες μπορεις να το βγαλεις και να βαλεις την εξοδο του φιλτρου να χτυπα την
επιφανεια του νερου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση κοινωνικου ενυδρειου 120lt | s-vitzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 30-10-15 09:15 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Arxarios 70 lt | Aquarious | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 29-09-06 17:20 |
3 λάμπες σε 120lt. πολλές? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 02-03-06 01:07 |
120lt είναι καλό για τα ψάρια μου | Vegeta | Malawi | 7 | 02-11-04 17:43 |