|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ξεκαθαρισα για δισκους δεν ξερω απλα βρηκα ενα ωραιο ενυδρειο βιοτοπου και ειπα να τον βαλω σε αυτη την κατηγορια για τους δισκαδες!!!!
ειδες πως ειναι η αμμος στη δευτερη φοτο?σαν πουδρα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά ούτε αυτή η φωτό (2η) είναι από rio Negro...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο την εβαλα για να δω τι θα μου πεις το νερο και οι πετρες οντως δεν παραπεμπουν σε negro αλλα τοσο λευκη και ψιλη αμμο μονο ο negro δεν εχει? οποτε?δεν θα υπαρχει καποιο σημειο του ποιο καθαρο?
|
||||
|
||||
![]()
παντως κυριοι,τα βιοτοπικα ειναι κατι σχετικο.
οι περισσοτεροι απο εμας γνωριζουν οτι μιλαμε για βουρκους στην κυριολεξια,και τουλαχιστο οποιοι θελουν να φτιαξουν κατι συγκεκριμενο πχ βιοτοπικο δισκων...δεν ειναι και απο τα ομορφοτερα θεαματα για ενυδρειο... εε,καπου εκει παντα επεμβαινει η αισθητικη μας,καθοτι και να το θελαμε πολυ να αντιγραψουμε εναν κυριολεκτικο βιοτοπο,η γυναικα μας εχει αλλη αντιληψη επι του θεματος ειδικα αν βρισκεται το ενυδρειο στο σαλονι μας..... και συνεχιζω οτι δεν μιλαω για ομορφα ενυδρεια με πολλες ριζες και λευκη αμμο.... |
|
||||
|
||||
![]()
...τότε συμπαθή, φίλτατε, ευχάριστε, συνχομπίστα klazάκο...της plaz θα της αρέσουν μόνο οι δίσκοι-υβρίδια...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το ενυδρειο περασε απο πολλα σταδια...καποιο φεγγαρι μαλιστα ηταν ολλανδικου τυπου φουλ φυτεμενο με δισκους.(δεν κυκλοφορουν πολλα τετοια ξερεις..)..ειπαμε ειναι θεμα γουστου..και πειραματισμων... νομιζω ομως οτι μετα απο πολλα ακουασκειπινγ,και αν μιλαμε για κατι το οποιο μονιμα αλλαζει λουκ,οπως ειναι το ενυδρειο μας ολα ειναι και παλι σχετικα.... η plaz παντως λατρευει το γουστο μου..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|