|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχάς περιοχή = GF …. Σε ποιο νομό είναι αυτό ??
Επειδή πολύ εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί θα σε παρακαλούσα να το αλλάξεις … Σχετικά με αυτά που ρωτάς τώρα … http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/Filters1.htm εδώ θα σου λυθούν οι απορίες σχετικά με το φίλτρο … επίσης μπορείς να ψάξεις λίγο ακόμα στο site αυτό και θα σου λυθούν και οι άλλες απορίες … αν κάποιες παραμείνουν … εδώ είμαστε. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρυσοψαρα σου θα χρειασθουν το θερμαντικο σωμα(θερμοστατης),δεν ειναι αχρηστο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ps. ΙΜΟ μόνο αν το χειμώνα η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι του πέφτει κάτω απο του 15-16 βαθμούς και μένει εκέι για ώρα ... και πάλι όχι ότι θα πάθουν τίποτα .. αλλά έτσι ...για να μην έχουν μεγάλες διακυμάνσεις ... ------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
μάλον εννοείς βακτηρίδια και αντιχλόριο ... γενικά διάβασε το λινκ που έστειλα επάνω ... θα καταλάβεις ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 27-06-07 στις 08:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρυσοψαρα καλα ειναι να εχουν μια σταθερη θερμοκρασια 23 με 24 βαθμους.Οσο για φυτα μπορει να βαλει ανουμπια,μικροσορουμ,βαλισνερια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλά λέω ότι αυτήν την θερμοκρασία (22 - 23 βαθμούς) σε ένα φυσιολογικό σπίτι στο οποίο υπάρχει σταθερή θερμοκρασία γύρο στους 20 βαθμούς τον χειμώνα ... μπορείς να την έχεις και χωρίς την χρήση θερμαντικού σώματος. αυτό δεν σημαίνει ότι εφόσον έχει τον θερμοστάτη θα ήταν κακό να τον βάλει μέσα ... απλά εγώ μπορεί να ην τον έβαζα. Τώρα αν μένει σε σπίτι που το βράδυ η θερμοκρασία πάει στους 10 … τι να πω … όσο για τα φυτά ... χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία ... αλλά από πολλές συζητήσεις εδώ μέσα ... έχω την εντύπωση ότι όταν μεγαλώσουν λίγο τα χρυσόψαρα ... ούτε πλαστικά δεν θα μπορεί να βάλει μέσα ... πόσο μάλλον ζωντανά ... |
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή ευχάριστο όλους ασχολούνται με το θέμα μου. Ρε παιδιά τελικά αυτό με τα φυτά μεγάλο πρόβλημα και με έχει μπερδέψει όπου και να διαβάσω κάποιοι λένε ότι δεν πρέπει να βάλω φυτά κάποιοι λένε να βάλω δεν κάνουμε καμία ψηφοφορία .τελικά τα τρώνε η όχι και ένα δεύτερο ποια είναι αυτά που δεν χρειάζονται το co2 γιατί για έμενα είναι μεγάλο πρόβλημα .
|
|
||||
|
||||
![]()
Anubies βαλε άφοβα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση κοινωνικου ενυδρειου 120lt | s-vitzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 30-10-15 09:15 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Arxarios 70 lt | Aquarious | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 29-09-06 17:20 |
3 λάμπες σε 120lt. πολλές? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 02-03-06 01:07 |
120lt είναι καλό για τα ψάρια μου | Vegeta | Malawi | 7 | 02-11-04 17:43 |