|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι...? Είναι καλές ή όχι..? Οι δίσκοι είναι καλοί...?
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου αραισει πολυ...!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω ιδέα από δίσκους αλλά αν θες την γνώμη μου σαν γενική εικόνα είναι πολύ όμορφο το ενυδρείο σου,φυτά και ψάρια.
Τώρα για λεπτομέρειες σχετικά με συνθήκες κτλ καλό είναι να σε συμβουλέψουν οι εμπειρότεροι της παρέας. Πάντως φαίνεται ότι έχεις μεράκι και αγάπη για τους δίσκους. Ρώτα τα παιδιά εδώ μέσα(που οι συμβουλές τους μόνο για το καλύτερο του ενυδρείου σου θα είναι σίγουρα)και όλα θα παν καλά. Καλή συνέχεια.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πειρατή ωραίο φαίνετε, μου άρεσε, αλλά γιατί δεν βγάζεις μια φωτογραφία που να φαίνετε ολόκληρο; Αν δεν δω ολόκληρο ενυδρείο δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλω και ολόκληρη σύντομα...
Σήμερα έκανα μερικές σκέψειςγια το aquascaping... Μια ιδέα που μου ήρθε (δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστή) ήταν να βάλω τα ψάρια σε ένα κουβά και με ε΄να θερμοστάτη και μετά να βγάλω όλα τα φυτά που έχω στο ενυδρείο και να τα ξαναφυτέψω γιατί έτσι πως είναι τώρα δεν μου αρ΄σεσουν καθόλου. Ξέχασα να πω ότι όταν βγάλω τους δίσκους και τους βάλω στον κουβά θα προσπαθήσω να πιάσω τον καθαριστή και θα κάνω και αλλαγή νερού..Ακόμα θα προσπαθήσω να βγάλω όσα σαλιγκάρια μπορώ και θα καθαρίσω και ολόκληρο το ενυδρείο γενικά. Περιμένω τις γνώμε σας..
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ το στρες που θα προκληθεί αρκετά μεγάλο!!! Προσπάθησε σιγά σιγά να το φτιάχνεις τμήμα τμήμα χωρίς να βγάλεις τα ψάρια από μέσα! Οι αλλαγές αυτές είναι πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν σε ασθένειες!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλά για να το λες εσύ, έτσι θα είναι.. Ποιος έιναι ο καλύτερος τροπος για να κάνω αυτό που είπα για το ενυδρείο, χωρίς να τα στρεσάρω πολύ, και χωρίς να τα βάλω σε ξεχωριστό κουβα...?
|
||||
|
||||
![]()
Και δεν είναι μόνον το ich!!! Το στρεςς μπορεί να οδηγήσει σε πολλά και άσχημα ....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |