|
||||
|
||||
![]()
ετσι μου πε θα στον φτιαξω και γω ρωτησα παραπανω και μου πε!
συμπερασμα παρε εναν elli απο τον αντιπροσωπο και αμα πιανουν λιγο τα χερια σου με τα κατατοπιστικα σχεδια του παναγιωτη θα το φτιαξεις! ![]() ------------------------- Παράθεση:
δεν το ξερω οτι το δινει σε ηλεκτρολογο θα στον φτιαξω μου πε αυτο σας λεω...και το ποστ αρχισε για το αν μπορουμε να φτιαξουμε diy controler τεσπα ισως να μην ειναι τοσο σημαντικο αποψη του καθενος ειναι εγω πειρα απλα τηλεφωνο γιατι με ετρωγε η περιεργια τι στο καλο τρεχει ξαναλεω δεν εχω παει ποτε στο μαγαζι και δεν τον ξερω τον κυριο μην παρεξηγηθω...
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 25-06-07 στις 17:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Time controller | Genirous | Λοιπός εξοπλισμός | 9 | 10-04-07 22:27 |
ph controller | panousojet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 30 | 16-11-06 18:04 |
ph controller | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-05 00:09 |
ph controller | neon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 29-11-04 16:25 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |