|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά η θεωρία καταρέει οι χοντροί είναι ωραίοι...(Οι μετρήσεις μου μια μέρα την αετήσια πράξη μου είναι ίδιες με τις τελευταίες μετρήσεις που είχα πάρει.)
Θα δείξει...πάντως πιστεύω πως δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα....και ο ήχος σταμάτησε...ααα και κάτι άλλο για την ροή που είπα στην αρχή φταίγαν τα λάστιχα... |
|
||||
|
||||
![]()
ειχαν βουλωσει?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Steady διάβασα ένα post εδώ και είδα μια πατέντα με σακούλα...Η σακούλα από διάφανη έγινε καφέ..χαχαχαχααχα
|
|
||||
|
||||
![]()
για πες την πατεντα γιατι μου διαφευγει και παλευω με βουρτσακια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε ενα σιρματόσχοινο, από αυτά που έχουν γύρω γύρω πλαστικό και τα χρησιμποιούν για να απλόνουν ρούχα.Φτίαξε λιγο τίς άκρες μιν γρατζουνήσουν το λάστιχο και στην μια άκρη δέσε μια σακούλα πολυμπάκ.Έπειτα σκούντα το σχοινί μέσα στο λάστιχο μέχρι να βγεί η μια του άκρη και μετά τράβα το ώστε να περάσει η σακούλα μέσα από το λάστιχο και να καθαρήσει ότι έχει μέσα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2213 - Επειγον | Lsourtzo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 20-10-07 09:59 |
Eheim 2213 | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 05-06-07 10:31 |
eheim 2213 | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-07-06 13:53 |
eheim 2213 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 23-03-05 22:35 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |