|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σπαει χωρις λογο το πλαστικο.
Να ξερεις μονο οτι με τον καιρο και το καθαρισμα θολωνει και δεν ειναι τοσο καλο οπως στην αρχη... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Takis : 23-06-07 στις 18:12 |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα και μενα μου φαινετε λιγο περιεργο ετσι στα καλα καθουμενα να σπασει.φανταζομαι μονο απο κατασκευαστικο λαθος η απο δικια μας χαζομαρα.βεβαια και ποτε δεν ξερεις.'
![]() ![]() ![]() αν το παρω απο φυτα θα μπορεσω να κανω κατι?με την υπαρχων κερακι?φυσικα για χαμηλες απαιτησεις. |
|
||||
|
||||
![]()
και γω ξερω οτι τα πλαστικα δε σπανε χωρις λογο ...αν δεν διαθετεις παραπανω λεφτα παρτο βαλε κανα μονομαχο ή 2 3 γκαπυ με δυο ριζες ανουμπια και βλεπεις γτη συνεχεια......
|
||||
|
||||
![]()
λεφτα δεν θελω να διαθεσω για αυτο μιας και ειμαι σε ολικη ανακατασκευη του μεγαλου οποτε και ολα τα λεφτα πηγαινουν εκει.
απλα μου αρεσε σαν σχημα σαν λεφτα με το φιλτρο+λαμπα και μου καρφωθηκε η ιδεα για να κανω κατι μικρο. εστω και φυτα με πολυ μικρες απαιτησεις σε φως ομως θα αντεξουν με μονο 5w κερι? |
|
||||
|
||||
![]()
εγω το εχα σε ενα ραφι, 1 χροννο...και εσπασε στα καλα καθουμενα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 3 πλαστικά 2 χρόνια εκτως απο την θολούρα και τες γρατσουνιές αποτέλεσμα του πολέμου με την αλγη κανένα πρόβλημα
|
|
||||
|
||||
![]()
ηταν 28l. με φιλτρακι. Εγω απλα ταιζα τα ψρια και εκανα αλλαγες νερου, αλλα εσπασε χωρις λογο...ετσι!!!!!!!!!! ουτε ηταν ραγησμενο ουτε τιποτα!
Ηταν τετραγωνο σχημα, ολο εννοιεο!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω σε 3 λτ χωρίς φωτισμό μια ανούμπια μια μπαλίτσα άλγης και μια κρυπτοκορίνα και είναι υγειέστατες.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
To καλυτερο ειναι το γυαλινο.Δειχνει πιο ωραια.Το πλαστικο ολο θολουρα και γρατζουνιες θα ειναι.Εχω και εγω ενα πλαστικο,δεν εχει σπασει αλλα απο θολουρα και γρατζουνιες αλλο πραγμα....Το καταργησα!Πηγα και πηρα προχτες ενα εξαγωνο γυαλινο γυρω στα 10 λιτρα.Θα βαλω ενα μονομαχο,ανουμπια και κανενα ξυλαρακι.Το πηρα πολυ φτηνα 20 ευρω.Ειχε και μεγαλυτερο.Ψαξε λιγο στην αγορα και θα βρεις κατι σε γυαλινο!
Καλα για τα χρυσοψαρα τι να τους πω..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.το θεμα πλαστικο το ξεχναμε.εχετε δικιο.
Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |