|
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα συμπτωματα αυτα ειναι προσφατα νομιζω οτι βιταμινες (Fishtanin sera) μπορουν να το βοηθησουν για να αποφυγεις φαρμακα. Εχω την εντυπωση -χωρις να ειμαι σιγουρος- οτι το ψαρακι σου εχει εσωτερικα παρασιτα, πραγμα αρκετα συχνο σε σκαλαρια και δισκους.Θα σου προτεινα να εξετασεις αυτο το ενδεχομενο και αν καταληξεις σε αυτο νομιζω πως το Hexamita της Εsha ειναι οτι καλυτερο.Eυχομαι τα καλυτερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Δημήτρη κι ευχαριστώ για την ανταπόκριση,
ναι τα συμπτώματα είναι πολύ πρόσφατα χτες το βράδυ η αλλαγή συμπεριφοράς και σήμερα το πρωί αυτό που προεξέχει... Βιταμίνες ε? ρίχνω σε όλο το ενυδρείο? Κι αν γίνει θεραπεία για εσωτερικό παράσιτο (που κι εγώ αυτό υποπτεύομαι απο τα λίγα που ξέρω) πως γίνεται σε όλο το ενυδρείο ? ρωτάω γιατί προς το παρόν δεν έχω φτιάξει νοσοκομειακό ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Kαθέ πότε ταίζεις και πόσο? Η κοιλιά του μήπως είναι πρησμένη?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1 φορά την ημέρα κανονική ποσότητα. όμως απο χτες δεν τρώει . η κοιλιά του είναι φυσιολογική δεν φαίνεται πρησμένη , μόνο που κρέμεται αυτή η λευκή κλωστή με κάποια σκούρα κομμάτια. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαρι εχει το αναλογο της διαρροιας.
Δοκιμασε να το ταισεις καθαρισμενο βρασμενο αρακα, αν και αμα δεν εχει ορεξη δυσκολα θα το φαει. Αν το πραγμα επιμεινει τοτε μπορουμε να μιλησουμε για παρασιτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης δειχνει δυσκολία στο κολύμπι του και στροφυλλίζεται αρκετές φορές και σταμάτα κάνοντας καθοδική πορεία . Προσπαθεί να με ακολουθήσει και να έρθει στην επιφάνεια αλλά...
Πριν λίγο καιρό έχασα έτσι ένα γκουράμι αλλά δεν έχει αυτή την κλωστή να κρέμεται...... Βοήθεια θα σώσω το αγγελόψαρό μου??? |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είχα και εγώ στο μυαλό μου και θα πρότεινα εκτός των παραπάνω και κανα-δυο μέρες δίαιτα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να φάνε και τα υπόλοιπα αρακά? Πρέπει να φάει μόνο του και αν ναι πως θα το πετύχω? Πόσο αρακά? ------------------------- Δεν τρώει με τίποτα ούτε τον αρακά και παει λίγο σαν να ζαλίζεται.... και το νήμα κρέμεται.................!!!!!!!!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kate&Jim : 22-06-07 στις 14:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχει και δυσκολιες στην κολυμβηση, σε συνδιασμο με νωθροτητα, τοτε εχει προσβληθει απο καποια βακτηριακης φυσεως μολυνση και συνηθως οταν αρχισει να πηγαινει με τις "παντες" ειναι ηδη πολυ αργά.
Παντως με παγοκυστες και παγακια δουλεια δεν γινεται. Πρεπει να χρησιμοποιησεις ανεμιστηρες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-07 16:07 |
βοήθεια | guppies_2 | Ζωοτόκα | 30 | 29-01-07 21:28 |
Βοήθεια !!! | AXILLEAS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 17 | 31-05-05 21:33 |
Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | filippas | Malawi | 13 | 16-06-04 22:00 |
νηματώδεις σε αγγελόψαρο? | Simpethera | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 25-05-04 16:29 |