|
|
||||
|
||||
![]()
macblack > ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
![]() το λοιπόν...οσον αφορά στο ενυδρειάκι...βλέπω οτι καθρεφίζονται τα πάντα μέσα του. εαν λοιπόν κατοικηθεί από ψαράκια αυτό που κατα κόρον διαβάζω περί του στρεσσαρίσματός τους λόγω αντανάκλασης του ειδώλου τους πως μπορεί να αποφευχθεί εν τέλει???? ένα φόντο στο πίσω μέρος του ενυδρείου κόβει την εκεί αντανακλαση...με τις υπόλοιπες 3 πλευρές τι γίνεται?!?!?! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
sofia το οτι ολες οι πλευρες ειναι σαν καθρεπτης ισχυει μονο για σενα οχι για τα ψαρια ειναι οπτικο τρικ αναλογα με την γωνια που κοιτας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι λίγο άσχετο με το θέμα αλλά και εμένα με έχει απασχολήσει αυτό! Μπορείς να μου πείς γιατί συμβαίνει αυτό;;;;
|
||||
|
||||
![]()
λεπτομεριακα δεν μπορω να στο εξηγησω θεμα φυσσικης ειναι κανεις δεν μπορει να δει τις λαμπες αν κοιταξει απο το μπροστινο τζαμι προς τα πανω αν εισουν μεσα στο ενυδρειο ομως μια χαρα θα τις εβλεπες αλλιως αμα εβλεπες καθρεπτη δεν θα περναγε το φως
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερες σε ολους!
![]() ![]() ![]() ![]() Λοιποοοον...απο τα μεσα της προηγουμενης βδομαδας κ αφου οι τιμες ολων οσων επρεπε να μετραει καποιος σε στρωσιμο ενυδρειου, εδειξαν οτι ειναι οκ τοποθετησαμε το χρυσοψαρακι μεσα του. Βασικα λογω του τρελλου καυσωνα κ των θερμοκρασιων που αναμενουμε καθως κ των περιορισμενων ακομα γνωσεων περι των τροπικων ψαριων αποφασισαμε εως το φθινοπωρο να εχουμε στο ενυδρειο το χρυσοψαρο κ μετα να βαλουμε αλλα ψαρια. Γινεται λοιπον το εξης φαινομενο. (υποψιν οτι στη μια βδομαδα του + παραμονης του μεσα στο ενυδρειο δειχνει να το καταυχαριστιεται!) Ο ψαρης λοιπον στον σωληνα που δινει επιπλεον οξυγονο στο ενυδρειο (αυτο που κανει τις μπουρμουληθρες) παει κ καθεται με την ουρα πανω ακριβως απο τις μπουρμπουληθρες! Δεν ξεκολλαει απο εκει για καμποσα λεπτα μετα φευγει κ κανει σαν τρελλο περα-δωθε απο την μια ακρη του ενυδρειου στην αλλη. Μετα ξαναπαει ξανακαθεται ..αεριζει την ουρα του ![]() ![]() Απλα παιχνιδιζει λοιπον ή κατι κακο.....??? ***Να προσθεσω κατι ακομα. Εχουμε προσθεσει ενα ανεμιστηρακι το οποιο καταφερνει να κραταει σταθερη τη θερμοκρασια μεσα στο ενυδρειο στους 25-26, οταν ομως αναβουμε τις λαμπες (υπαρχουν ανουμπιες κ χρειαζονται τοσο αυτες οσο κ ο ψαρης βεβαια φως) ανεβαινει στους 27-28. Υπαρχει το ενδεχομενο να στεκεται στο σημειο αυτο λογω μεγαλης θερμοκρασιας για το ειδος του (μιας κ ειναι ψαρι κρυου νερου) κ αν ναι τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε ωστε να μην ανεβαινει η θερμοκρασια σε αυτα τα επιπεδα? |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην σονια οι μπουρμπουληθρες δεν σου χρειαζονται αν σηκωσεις απλα την εξοδο του φιλτρου να αναταρασει την επιφανεια με την οξυγονωση θα εισαι οκ!εκτος και αν σαρεσει σαν εφε οποτε δεν υπαρχει προβλημα...τι θερμοκρασια εχει το ενυδρειο σου τωρα με τετοιες ζεστες?προσεξε το δεν πρεπει να ανεβει πολυ γιατι θα χεις τραγικα αποτελεσματα...διβασε λιγο για μετρα αντιμετωπισης της ζεστης εχει πολυ υλικο τελευταια!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευτυχως μεχρι στιγμης κατα τη χρηση της λαμπας μονο στους 28 max εχει φτασει η θερμοκρασια χαρις στο ανεμιστηρακι. Κατα τ'αλλα η θερμοκρασια κυμαινεται στους 25. *Η εξοδος του φιλτρου προκαλει αμυδρες αναταραξεις απλα την εξτρα οξυγονωση την βαλαμε ακριβως για την επιπλεον παροχη του μεσα στο ενυδρειο. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 21-05-07 08:46 |
Νέο ενυδρείο | passenger | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 15-05-06 11:52 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |