|
|
||||
|
||||
![]()
μια φορα την ημερα ειναι αρκετο και μαλιστα απο λιγο και μια μερα την εβδομαδα νιστεια για να καθαρισει τπ πεπτικο των ψαριων ετσι κανω εγω
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπενθυμίζω ότι είναι πολύ μικρά ηλικιακά. Και απ΄ ότι ξέρω θέλουν καλό τάισμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δλδ ποσο ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρά σκαλαρια και οι κλόουν 6-7 μηνών περίπου.
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως και στους ανθρωπους καλυτερα πολλες φορες απο λιγο εγω ταιζω 2-3 φορες την ημερα αλλα απο λιγο ωστε να μην μενει τιποτα αυτο πιστευω ειναι και το ιδανικο...και για τη μια μερα νηστεια θα συμφωνισω....παντως δεν ειναι τραγικο το φαι για τα ψαρια στην φυση αλλοτε εχουν περισια αλλοτε πεινανε για μηνες... ακουω ορισμενους που φευγουν για 2-3 μερες και εχουν ενηλικα ενοειται ψαρια και αμεσως τρεχουν για ταιστρες αυτοματες και τα σχετικα...αμα ειναι ενηλικα τα ψαρια και 4-5μερες νυστικα δεν παθαινουν τιποτα μην πω και παραπανω....
|
||||
|
||||
![]()
Διαβάζοντας κάποια άλλα φόρουμ προσεκτικά κατάλαβα ότι το νερό ίσως θολώνει από το μικρού πάχους χαλίκι πάνω από το υπόστρωμα (2-3 εκατοστά). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν θόλωσε από την αρχή αλλά έτσι μια μέρα ξαφνικά και συνεχίζει ακόμα και σήμερα. Ίσως για αυτό και ο υαλοβάμβακας στο φίλτρο είναι καφέ…όποτε καλή αλλαγή νερού και πρόσθεση χαλικιού?
Ευχαριστώ! Διαβάζοντας κάποια άλλα φόρουμ προσεκτικά κατάλαβα ότι το νερό ίσως θολώνει από το μικρού πάχους χαλίκι πάνω από το υπόστρωμα (2-3 εκατοστά). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν θόλωσε από την αρχή αλλά έτσι μια μέρα ξαφνικά και συνεχίζει ακόμα και σήμερα. Ίσως για αυτό και ο υαλοβάμβακας στο φίλτρο είναι καφέ…όποτε καλή αλλαγή νερού και πρόσθεση χαλικιού? Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για ψάρια που είναι πάνω στην ανάπτυξη, όπως σίγουρα καταλαβαίνω απο τα γραφόμενα ότι αφορά τα σκαλάρια τουλάχιστον, θέλει καθημερινό ταίσμα μοιρασμένο σε δόσεις. Φυσικά τα θέματα συμβατότητας και υπερπληθυσμού με βρίσκουν σύμφωνο... Μέχρι να λυθούν προτείνω, τακτικότερες αλαγές νερού (30% 2 φορές την εβδομάδα ΙΜΟ ), σκούπα βυθού και άμμεση απομάκρυνση της αφάγωτης τροφής. Θα βοηθούσε πολύ εάν προστεθούν περισσότερα φυτά γρήγορης ανάπτυξης. Caverman. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρησιμες γνώσεις για το νερό | chris the trik | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 19-12-06 03:15 |
πως να σκουρίνω το νερό μου??? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 30-08-06 13:59 |
Γιατί μυρίζει το νερό το βράδυ; | catfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-05 21:40 |
Τι είναι το νερό RO ? | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 16-11-05 20:11 |
Dwarf Cichlids και το νερό τους | Obelix(Reifen) | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 09-02-04 03:48 |