|
|
||||
|
||||
![]()
δε μας λες ομως ποσο ειναι η αμμωνια σημερα και δωσε μας σημερινες τιμες το οτι την προυγουμενη βδομαδα ηταν τοσο και τοοτι καποιο στιγμη η αμμωνια πηγε 0,25 δεν λεει τιποτα...πες μας σημερινες τιμες αμμωνιας μηπως δεν εστρωσε το φιλτο σου?μηπως ψοφησε κανενα ψαρακι και δεν ο πειρες χαμπαρι?μηπως το φιλτρο εμεινε εκτος ρευματος ?ξερω καποιον που καταλαθος το ειχε συνδεσει με το χρονοδιακοπτη στο πολυμπριζο του
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα η μετρήσεις που έδωσα είναι σημερινές. Και όχι ούτε ψάρι μου ψόφησε ούτε το φίλτρο έμεινε εκτός ρεύματος και το φύλτρο πιστεύω οτι εχει στρώσει για να εχω αμμωνία μονο 0,25
Μόλις άνοιξα το φίλτρο και καθάρισα τον υαλοβάμβακα ο οποίος ήταν καφέ από το χώμα…… λέτε να ήταν αυτό? Το καφέ χώμα στον υαλοβάμβακα για να σας προλάβω να σας πω ότι μάλλον είναι από το υπόστρωμα που έχω βάλει για τα φυτά. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει σχεση το χωμα ισως να κανες λαθος στη μετρηση στο 0,25 οταν λες θολουρα για περιεγραψε?σαν γαλα?η απλα ειναι λιγο θολο?
|
||||
|
||||
![]()
Απλά είναι λίγο θολό.
------------------------- Κώστα το ότι τα ταΐζω 3 φορές την ημέρα καλά είναι? Δεν έχω καταλάβει ακόμα την σωστή δοσολογία. Ρίχνω κάθε φορά τροφή που καταναλώνετε σε μισό με ένα λεπτό. Εκτός εάν ρίξω και μισή ταμπλέτα που αργεί περισσότερο. Τα σκαλαρια όσο και να τους ρίξω αφού τελειώσει με κοιτάν με παράπονο και κουνάν την ουρίτσα τους… Έχω διαβάσει όμως ότι είναι λαίμαργα σωστά? Την τροφή (ξηρά σε φιλαράκια) την ρίχνεις όλη μαζί? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skourkou : 18-06-07 στις 20:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια φορα την ημερα ειναι αρκετο και μαλιστα απο λιγο και μια μερα την εβδομαδα νιστεια για να καθαρισει τπ πεπτικο των ψαριων ετσι κανω εγω
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπενθυμίζω ότι είναι πολύ μικρά ηλικιακά. Και απ΄ ότι ξέρω θέλουν καλό τάισμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δλδ ποσο ειναι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρησιμες γνώσεις για το νερό | chris the trik | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 19-12-06 03:15 |
πως να σκουρίνω το νερό μου??? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 30-08-06 13:59 |
Γιατί μυρίζει το νερό το βράδυ; | catfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-05 21:40 |
Τι είναι το νερό RO ? | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 16-11-05 20:11 |
Dwarf Cichlids και το νερό τους | Obelix(Reifen) | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 09-02-04 03:48 |