|
|
||||
|
||||
![]()
Ιορδάνη εγώ προσωπικά πήρα απο το Πλαίσιο τα zalman 9,2 cm με 5,99 ευρω το καθενα και είναι οκ...
Και δεν κανουν θόρυβο, παρόλο που τα δουλεύω και στα 12 V.... |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα revoltec λεγονται και επισεις δεν κανουν θορυβο και βολέυουν γιατι τα καλωδια τους ειναι σε σκληρο περιβλημα...
|
||||
|
||||
![]()
steady απο που τα πήρες εσύ?
|
|
||||
|
||||
![]()
σχεδον ολοι στη στουρναρη<οχι τα γνωστα πλαισιο πχ>αυτη τη μαρκα εχουν..
|
||||
|
||||
![]()
Ο θόρυβος που τυχόν κάνουν οι ανεμιστήρες είναι άμεση συνάρτηση των στροφών ανά λεπτό.
Περισσότερες στροφές, καλύτερη ψύξη αλλά περισσότερος θόρυβος. Για να ελαττώσετε το θόρυβο μπορείτε να βάλετε ανεμιστήρες μεγαλύτερης διαμέτρου αλλά δεν ξέρω πόσο διατεθειμένος είναι ο καθένας να κάνει το καπάκι του σουρωτήρι. Μέχρι 300 λίτρα ενυδρείο, προσωπικά θεωρώ υπερβολή ανεμιστηράκια διαμέτρου μεγαλύτερης των 9 cm.
|
||||
|
||||
![]()
μου χει τυχει προσωπικα δυο ανεμηστηρακια ιδιας διαμετρου να κανει το ενα περισσοτερο θορυβο αλλα κατασκευαστικα ηταν τελειως διαφορετικα το ενα απο ποιο χοντρο και σκληρο πλαστικο και το αλλο απο ποιο ευκαμτο και με μαγαλυτερο παχος η φτερωτη πιστευω οτι εχει σχεση η μαρκα..μαλλον η ποιοτητα και ο τροπος κατασκευης
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια βοηθεια...........!!!!! | Κων/νος Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-06-07 00:04 |
μια ερωτηση | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-11-06 10:21 |
μια ερωτηση | marios400 | ¶λλα ζώα | 15 | 08-07-06 17:44 |
Μια βοηθεια! | D_S | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 10-11-05 19:25 |
Μια ιδέα.! | dim | Bettas | 13 | 04-09-05 13:34 |