|
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου.Να σου ζησει Βασιλη και να ειναι παντα υγιεις.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσει φίλε Βασίλη .Πολύ όμορφο ψάρι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ισι , το συγκεκριμμενο δυστηχως δεν ηταν
![]() ![]() ![]() Το ψαρακι βρεθηκε χθες νεκρο κολλημενο σε ενα κυκλοφορητη ...δεν πιστευω οτι πραγματικα ''εζησε'' μεσα στο ενυδρειο αφου ειτε κρυμμενο το ειδα ή νεκρο ![]() ![]() Η ολη εμφανιση του (φοβος/ταραχη) απο τη σακουλα κιολας με εκανε λιγο απαισιοδοξο για την πορεια του αλλα το γεγονος οτι ειναι σκληρο ψαρι με εκανε να πιστευω οτι θα ηταν μια χαρα σε λιγες μερες. Οσοι καταλαβαν τη χαρα μου στο πρωτο ποστ , θα μπορουν να κατανοησουν ποσο λυπημενος ειμαι τωρα ... ![]() Τετοια ''φαπα'' δεν εχω ξαναφαει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά λυπάμαι ρε συ Βασίλη….
![]() Κρίμα, πολύ κρίμα όμως…. Όμως παρότι την λύπη σου μήπως θα πρέπει να ψάξεις (πρέπει να το έχει κάνει ήδη βέβαια) τους λόγους που το ψάρι πέθανε? Ήταν τελικά τόσο στρεσαρισμένο από την αρχή? Και δεν μπόρεσε να ανακάμψει? Ήταν νέα εισαγωγή και δεν έμεινε αρκετό καιρό στο κατάστημα? Έλεγξες την αλατότητα που το είχαν? Γιατί μπορεί να ταξίδεψε σε μια Α αλατότητα, μετά να το έβαλαν σε υποαλατότητα (ξέρεις γιατί) και τελικά η δικιά σου να ήταν διαφορετική, από όλες. Αυτή είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τα ψάρια μας (τα γράφω περισσότερο για τους μη έχοντας ανάλογη εμπειρία)… Sorryγια τις τόσες ερωτήσεις, αλλά πραγματικά πρέπει να μαθαίνουμε από τέτοια περιστατικά, μήπως και μπορέσουμε να τα αποφύγουμε στο μέλλον.
|
||||
|
||||
![]()
λυπάμε βασίλη ...
το ματιάσαμε το ψαράκι ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη σακουλα που το ειχα ηταν η μοναδικη ευκαιρια να το παρατηρησω (...του εκανα τη προσαρμογη που κανω παντα) .Δεν ειχε σημαδια στο σωμα ή τσακισμενα πτερυγια αλλα κατι δεν μου αρεσε.Τον αμολησα και κρυφτηκε...βγηκε καποια στιγμη για 3 δευτερολεπτα και αυτο ηταν.Κρυφτηκε αλλα ζουσε αφου μπορουσα να το δω μεσα στην κρυψωνα του.Τα περισσοτερα trigger στην αρχη τραβανε ενα ψυχολογικο ζορι (...ο bursa μου βγηκε να φαει μετα απο 4-5 μερες) Ετσι θεωρησα οτι μεχρι την Κυριακη το ψαρακι θα ηταν οκ. Τεσπα , προς το παρον δεν θελω να πιστευω οτι εκανα κατι λαθος (περα απο την ''τυφλη'' αγορα)...δεν εχω χασει ποτε ψαρι (γλυκο ή αρμυρο) με αυτον τον τροπο κατα την περιοδο προσαρμογης. |
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα μάλλον το ψάρι είχε εξ΄ αρχής πρόβλημα.
![]() Έχω κάνει και εγώ πολλές φορές τέτοιες «γρήγορες» αγορές και αρκετές φορές που βγήκε σε κακό. Εσένα Βασίλη ήταν η πρώτη φορά και εύχομαι και η τελευταία. Να πω επίσης ότι πήγαμε με τον Ισίδωρο και τον Μαρίνο σε κατάστημα να δούμε έναν λευκόστερνο. Ξέρετε την δυσκολία του συγκεκριμένου ψαριού…. Αφού λοιπόν το παρατηρούσαμε πάρα πολύ ώρα, μάθαμε ότι ήταν αρκετό καιρό εκεί και στο τέλος ζητήσαμε να το ταΐσουν… Και πραγματικά το έκαναν. Το ψάρι έφαγε και τώρα είναι μια χαρά στο ενυδρείο του Μαρίνου. Κανονικά έπρεπε να τον είχε βάλει και καραντίνα, αλλά ρίσκαρε τα υπόλοιπα ζωντανά του. Ευτυχώς μέχρι στιγμής έχει την τύχη με το μέρος του. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οταν αγορασα τον bursa , ειχε μια τρυπα στο σαγονι και χωρις δεξι πτερυγιο ...εμοιαζε σαν να ειχε ψαρευτει με αγκιστρι .Παρολα αυτα το ψαρακι την παλεψε και τωρα ζει και βασιλευει .
Ισως ο clown να εφαγε ''χημικο'' ψαρεμα και απλα να εφθασε ζωντανος αλλα καταδικασμενος στην Ελλαδα...ισως να φταιω και εγω.Το γεγονος ομως παραμενει θλιβερα ιδιο ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ρε φίλε!!!!!
Όπως χάρηκα με την χαρά σου,τώρα στεναχωρέθηκα που το είδα.... Κρίμα γιατί στο πρώτο post είσαι πολύ ενθουσιασμένος..... Τι να κάνουμε....αυτά,δυστηχώς μέσα στο πρόγραμμα είναι.... Εσύ να'σαι καλά!!!
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσοχη ! | Discus | Δίσκοι | 0 | 25-02-06 02:26 |
Προσοχή-Διαβάστε και αυτό... | TAN | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-12-04 19:17 |
Προσοχή...στα μανόμετρα | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 13-11-04 02:52 |
Ανεμώνες στο ενυδρείο ΠΡΟΣΟΧΗ | sps4ever(niktso) | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 16-08-04 19:11 |
Προσοχή, τα ψάρια πηδάνε | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 15-09-03 00:52 |