|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ μέσα αυτό το σάββατο.
¶ντε δηλώστε και σώστε, έχει και μία τιμή το κλιμάκιο πελοποννήσου !!! ¶ντε μην γίνουμε ρεζίλι και μας δουλεύει ο Αννίβας.....ο ακούρευτος. ΥΓ να το μεταφέρουμε και public αυτό, καθώς υπάρχουν άτομα που δεν είναι γραμμένοι στον ΠΣΦΕ, αλλά είναι μέλη του GAB και θα ήθελαν να βρεθουμε all together. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το Σάββατο δεν μπορώ...Εκανα και χθες κάτι κλαδέματα μια σακούλα σούπερ Μάρκετ πέταξα...........
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας παιδιά
![]() είχα αρκετές ημέρες να μπώ στο forum και βλέπω οι γείτονες ετοιμάζονται για συνάντιση ![]() Αντε να γνωριστούμε απο κοντά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα τι ώρα να πούμε γι' αυτό το Σάββατο; Ή μήπως είναι καλύτερα την Κυριακή;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ότι κανονίσετε μετά τις 01/07 είμαι μέσα πριν έχω καινούργιο μαγαζί να στήσω και αδερφάκι να παντρέψω και θα είμαι Θεσσαλονίκη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογω προβληματος εγω μπορω μονο την Κυριακη απο 7.00 και μετα.
Παιζει τετοια περιπτωση? |
|
||||
|
||||
![]()
Και για 'μένα τελικά το Σάββατο είναι λίγο δύσκολο και αμφίβολο.
------------------------- Τελικά αυτό το Σάββατο δυστυχώς δεν μπορώ στα σίγουρα. Οι υπόλοιποι τι θα κάνετε; ΥΓ.: Μια συνέλευση είπαμε να κάνουμε κι εμείς και πέσαν όλες οι δυσκολίες!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη John T : 14-06-07 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |
Συνάντηση ΠΑΤΡΑ? | DimmyF | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 66 | 08-02-07 23:42 |