|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πηρα τωρα τηλεφωνο στο καταστημα οπου αποκαλυφθηκε οτι πραγματι απο λαθος μου εδωσαν juwel με Τ5 αφου σε προσφορα ηταν το απλο,παλιο μοντελο.Τεσπα , πισω δεν τους το δινω και περιμενω τωρα να μου πουν αν υπαρχει ανταλλακτικη λαμπα ασπρη.Αν δεν βρω , θα αρχισουν οι πατεντες του Σωτηρη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το παλιό με τις Τ8 λάμπες, παίρνει τις κοινές ή θέλει και αυτό τις δικές του?
|
||||
|
||||
![]()
Τ8 βρίσκεις πλέον σε όλα τα μήκη και watt! Θέλει όμως την προσοχή του διότι δεν παίρνει τις 1,20 αλλά τις μικρότερες! Επομένως πάλι δεν αγοράζεις με βάση τα watt! αλλά το μήκος!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
4-8-2006 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη accnt : 11-06-07 στις 12:24 |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα η Juwel ειναι λιγο παραξενη με τις λαμπες των ενυδρειων της :
Δεν μπορει ας πουμε το (παλιο) RIO 240 να εχει Τ8 2χ38 watt ενω το RIO 400 να εχει 2 x 36 watt !! Με ποια λογικη εχουν κανει κατι τετοιο ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά!
Για τις 38W μη νομίζετε ότι είναι πιο φωτεινές επειδή είναι περισσότερα Watt... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο σημερινη μου επικοινωνια με την εταιρεια Pet line (εισαγωγικη της Juwel) , δεν υπαρχουν ακομα διαθεσιμες ανταλλακτικες Τ5 λαμπες για τα νεα RIO.Μου ειπαν να παρω απο Δευτερα
![]() Το καλο ειναι οτι η τιμη τους δεν ειναι εξωφρενικη : για την Τ5 54 watt DAYLIGHT που με ενδιαφερει , εχουν προτεινομενη λιανικη τα 22 ευρω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή υπερχείλισης σε ενα JUWEL 240 ? | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 14-10-14 16:26 |
Τοποθέτηση εξωτερικού φίλτρου σε JUWEL TRIGON 190 | LEON13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-05-07 12:30 |
ΣΥΝΘΕΣΗ EΣΩΤ ΦΙΛΤΡΟΥ JUWEL ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ??????? | panos kerkyra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 03-02-07 00:08 |
Δισκοι Σε Juwel Trigon 190 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ | Δίσκοι | 2 | 22-09-06 07:50 |
3 και 4 λαμπα σε JUWEL 240. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 12:10 |