|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- χτες τελειωσα το φυτεμα....ουφ.... εγινε αριστουργημα και συντομα θα το παρουσιασω. Αυτη την στιγμη δεν εχω καμερα, εχει παει κατα διαολου...τα επαιξε. το νερο ομως εγινε χαλια χτες αλλα σημερα ...γυαλι! υπαρχει κανεις που να εχει προσωπικη εμπειρια απο αυτο το προ'ι'ον; θα σταματησει ποτε να βρομιζει τι νερο; απο χτες μεχρι σημερα αλλαξα 9 φορες υαλοβαμβακα για να μην βουλωσει το φιλτρο. Εστειλα και μυνημα στην seashem για να ρωτησω αλλα περιμενω απαντηση! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikolas : 11-06-07 στις 12:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το εχω εγω.....ξερεις,παλυ καλα που ακουσα απο εσενα οτι λερωνει το νερο,γιατι θα το εβαζα κι εγω στο ενυδρειο χωρις ξεπλυμα.
παλυ καλα, που ειδα τελευταια στιγμη το ποστ και θα το ξεπλυνω.thnx |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου θολωνει το νερω οταν ξεφυτευω κατι μεγαλο.Σε γενικες γραμμες με φυτεμα ξεφυτεμα μικρων φυτων δεν εχω προβλημα
|
||||
|
||||
![]()
εχεις βαλει αλλη στρωση χωματως απο πανω η εχεις μονο αυτο;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
3~4εκατοστα ψιλου χαλαζιακου κοκκου 1~3mm.Καλωσ'ηρθες παρεπιπτοντως!
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λιγα. Καλα ειναι να ειναι πανω απο 5-6 εκ...
|
||||
|
||||
![]()
τι λαμπες εχεις..???.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αναφερα κατι.Σε σημεια που δεν υπαρχει υποστρωμα(επειδη δεν θα φυτεβα εκει ειναι 3~4.Γενικως ειναι ανομοιομορφο.Σε αλλα σημεια ειναι 6.Αναλογα το υψος του υποστρωματος
Για μενα παει αυτο Klaz?!
|
|||
|
|||
![]()
Σε λιγο καιρο ετσι κι αλλιως θα ειναι ομοιομορφο - βαλε λιγο χαλικι ακομα δεν ειναι κοπος/
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποστρωμα | thanosatha | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 15-01-07 12:29 |
υποστρωμα | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-09-06 16:47 |
Προετοιμασία για φυλλόχωμα | DimmyF | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 29-08-06 10:27 |
Υποστρωμα | Giwrgos23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 19-04-06 14:59 |
φυλλοχωμα | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 11-02-05 17:03 |