|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...fHSDP2C6DC8SE1
τα έχω βάλει στα 2 φυτεμένα μου και σε λίγα λεπτά λειτουργίας ...γειά σου. Αθόρυβο και εύκολο στην τοποθέτηση-ρύθμιση . Τα δουλεύω ένα μήνα χωρίς προβλήματα και η επιφάνεια μόνιμα κρύσταλο. Θέλει κλείσιμο όταν ταίζουμε τροφές που επιπλέουν και δεν ξέρω πόσο σημαντικές είναι οι απώλειες σε co2 για τα φυτεμένα που κινούνται σε οριακά επίπεδα co2 , αν η παροχή γίνεται από μπουκάλα πίεσης αυτές είναι ασήμαντες. |
|
|||
|
|||
![]()
Περα απο τις τροφες οπου συμφωνω απολυτα με τους παραπανω, επειδη ειχα αντιμετωπισει και εγω το ιδιο προβλημα παλιοτερα παρατηρησα οτι οφειλοταν στην λαθος θεση του φιλτρου και συγκεκριμενα στην εξαγωγη του η οποια ηταν κατω απο την επιφανεια του νερου και χωρις φυσαλιδες με αποτελεσμα να ηταν η επιφανεια στεκουμενη σχεδον.Οποτε δεν μπορουσε να διαλυθει αυτη η λαδιλα.
Ανεβασα το φιλτρο στη επιφανεια ετσι ωστε να έχω καλο κυματισμο και το προβλημα εξαφανιστηκε ,και αν υπαρχει και φυσαλιδα αερα ακομα καλυτερα.Δεν εμφανιστηκε ξανα το φαινομενο αυτο !!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
gaia αυτο που μου δειξες μηπως ειναι ιδιο με αυτο το εξαρτημα της eheim? παντως εχω αρκετη αναταραξη και δεν κανει και τιποτα το σπουδαιο..απλα το απομακρυνει απο τη μιση επιφανεια και λιγοτερο ισως...
|
||||
|
||||
![]()
μιλατε και οι 2, για απλα σκιμερακια επιφανειας για γλυκο νερο,και τιποτε αλλο.....
ολα κανουν δουλιτσα,αλλα χρειαζεται σαφως και προσοχη στην ποιοτητα-ποσοτητα των τροφων που ριχνουμε..... |
|
||||
|
||||
![]()
klaz δηλαδη λες δεν αξιζει τον κοπο ενα τετοιο μναραφετι ε?πρεπει να πιανει και πολυ χωρο
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που λέω έχει μικρότερο όγκο απ' αυτό της eheim και νομίζω ότι δουλεύει πιό σωστά (δεν έχω δοκιμάσει της eheim) , επίσης είναι μαύρο και μ' ένα μαύρο φόντο γίνεται σχεδόν αόρατο.
Κώστα δεν λειτουργεί ως σκίμμερ αλλά με την λογική της υπερχείλησης. |
|
||||
|
||||
![]()
με απλα λογια μπορει να εξηγησει καποιος πως λειτουργει?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εμφιαλωμενο Νερο στο ενυδρειο.... | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 05-11-05 00:53 |
συνδεση αντλιών μεσα στο νερο ! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 16-09-05 23:24 |
χρωμα στο νερο | chrisback79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-07-05 22:15 |
σοδα στο νερο? | ksaderfos | Malawi | 25 | 20-10-04 15:18 |
προβλημα στο νερο | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 02-08-04 23:39 |