|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες...
![]() έκανες προσαρμογή στα ψάρια πριν τα βάλεις μέσα? σε τι θερμοκρασία ήταν το νερό? πρώτα το γεμίζεις με νερό ως την μέση και μετά φυτεύεις. μήπως κατά την προσθήκη του νερού αναταράχτηκε το υπόστρωμα? έπρεπε να βάλεις ένα πιάτο. αντιχλωριο έβαλες? πόσα cm χαλίκι έχεις?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι έκανα προσαρμογή.Το νερό ήταν 29 βαθμούς.Πρώτα γέμισα ως τη μέση και μετά φύτεψα.Έβαλα πιάτο απλά κατά το φύτεμα ταράχτηκε λίγο το υπόστρωμα στα σημεία που έβαλα τα φυτά .Αντιχλώριο έβαλα αν και μου τέλειωσε και χρειάζεται 5-10 ml ακόμα .Έχω βάλει 2 εκ. υπόστρωμα και 4 χαλίκι.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω το σφουγγάρι με τον άνθρακα στο φίλτρο για μερικές μέρες για να καθαρίσει καλύτερα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι αν θες μπορείς να το κάνεις αν βιάζεσαι τόσο πολύ να καθαρίσει...Αν παλι οχι άστο να εξαφανηστεί μόνο του...(Ο άνθρακας θα στο καθαρίσει μάλλον περίπου σε 2 μέρες αλλά νομίζω οτι μπορεί να σου απορωφίσει το ύγρο λίπασμα)Σκέψου και αποφάσησε...καλή συνέχεια...
------------------------- Πιστευώ οτι το ενυδρείο σου θα έδειχνε πολύ πιο ωραίο βγάζοντας το καστράκι και βάζοντας ένα μικρό φυσικό ξύλο...Πόσα λ. είναι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AXEL : 09-06-07 στις 23:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-06-07 15:15 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-06-07 16:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 27-05-07 19:07 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |