|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά μέτρησα με το ίδιο τεστ το νερό της βρύσης και μου δείχνει νιτρικά σχεδόν 10.Ταίζω μια φορά τη μέρα και όχι τεράστια ποσότητα.Αποφάσισα να αλλάξω αλάτι και ετοιμάζομαι να κάνω αλλαγή με pro reef να δω αν θα υπάρξει καποια αλλαγή.Το σκίμερ μου δουλεύει κανονικά το καθαρίζω μια φορά την εβδομάδα και το νερό των αλλαγών ήταν από τη βρύση αλλά τώρα θα κάνω αλλαγή από νερό όσμωσης.Ελπίζω να κατέβει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ επιμένω ,δοκίμασε και ένα άλλο τεστ.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() και για να στο πω και αλλιως νιτρικα στο κοκκινο και γαριδα να σουλατσαρη, δεν συμβαδιζουν... μετρα με αλλο test..... |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου enzo και εμενα αυτο μου εκανε εντυπωση.Χτες το βραδυ εκανα μια αλλαγη με νερο οσμωσης και σημερα θα μετρησω να δω τι γινεται.Παντως το ενθαρρυντικο είναι οτι και η γαριδα σουλατσαρει και μεγαλωνει και ολα τα υπολοιπα δουλευουν ρολοι.Λεω να δοκιμασω να βαλω κανα ευκολο κοραλλακι απ αυτα που ειπες στο προηγουμενο σου post και να δω αντιδρασεις...Βλεποντας και κανοντας...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα.Συγνωμη αλλα δεν σε καταλαβαινω.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ισιδορε εννοειται οτι πριν το κοραλλι θα δοκιμασω ενα αλλο τεστ.Δεν προκειται να γινει κατι βεβιασμενο...Παντως εχεις δικιο για την παρερμηνεισ γιατι δεν το διευκρινισα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν λεω οτι ειναι λαθος το τεστ της σερα αλλα δεν χανεις τιποτα να εχεις δυο γνωμες
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι εγινε ρε παιδια...???? | klaz | Greek Aquarist's Boards | 3 | 18-04-06 00:38 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |