|
|
||||
|
||||
![]()
Πέτρο το κοκορετσάκι του ξύλου θέλει λίγο χτένισμα ακόμη (με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κρύψεις και τη κλωστή!)
Επίσης το κερατόφυλο έπεσε πολύ κόψε και βάλε στο ενυδρείο που στρώνεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
τον μονομαχο απο που τον πηρες?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφος.πανεμορφος,πανεμορφος.....Να τον χαιρεσαι.Και εμενα το κοκορετσακι ξυλου καπως μου κανει.Εχει και αλλους half moon μονομαχους στη Ζωοφιλια?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν τους πολύ συμπαθώ αλλα χθες που πήγα επαθα πλακα εχει πραμα παρα κατι να έπαιρνα ειναι πανέμορφοι οι άτιμοι σε ενα 5 λιτ που εχω κάνει να βάλω??
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω καλο ειναι το 5λιτρο.Ειναι βεβαια λιγο οριακο.Εγω εναν μονομαχο τον ειχα σε 5λιτρο.Μια χαρα ηταν.Αλλα αν θελεις να'ναι σαν βασιλιας και να του βαλεις κανενα ξυλο ή ανουμπια ενα 10λιτρο ειναι οτι πρεπει.Ας ακουσουμε και τους εμπειροτερους.Θελεις να βαλεις και φιλτρο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|