|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ για το φόντο αλλά υπήρξε άνωθεν παρέμβαση...
![]() Με τα άλλα τι κάνουμε; Έχω τον φόβο οτι σύντομα θα χάσω και άλλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Συχνές αλλαγές και μετρήσεις! Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα!
Τα γατοψαράκια τι κάνουν?
|
||||
|
||||
![]()
Τις περισσότερες φορές σουλατσάρουν χαμηλά. Τα έχω πετύχει κάποιες στιγμές να κάθονται κατακόρυφα με το κεφάλι στην επιφάνεια αλλά γρήγορα να ξανακατεβαίνουν
|
|
||||
|
||||
![]()
< Οι «δημιουργοί» του μάλιστα συστήνουν στους κατόχους του να έχουν μόνιμα ένα καθρεφτάκι στο ενυδρείο του, ούτως ώστε αυτό να διεγείρεται συνεχώς προσπαθώντας να διώξει το είδωλο του και έτσι να έχει μονίμως λαμπερά χρώματα. Το μόνιμο άγχος του ψαριού που το καθιστά ευάλωτο σε ασθένειες βέβαια, δεν το σκέφτονται.>Αυτα λεει στο Tolibra.Οποτε ο καθρεπτης δεν ειναι απαγορευτικος?Βεβαια δεν μιλαει για νορμαλ ψαρι αλλα υβριδιο,αλλα πιστευω την ιδια επιδραση.Σωστα?
|
||||
|
||||
![]()
Για το συγκεκριμένο έχω το πρόβλημα ότι το ήθελε άτομο που θα στεναχωρηθεί ( πολύ ) αν βγει και δεν θα καταλάβει απο στρες και άλλα ανάλογα. Μακάρι να μην χρειαστεί να τον βγάλω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρώσιμο...κατι δεν παει καλα. | georgetax | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 29-12-06 13:20 |
Στρώσιμο με αμμωνία. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά!!! | arxariosss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-09-06 18:46 |
δεν παει αλλο!!!! | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 20-06-06 18:43 |
τι δεν κανω καλα? | faxkosit | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 13-07-03 03:19 |