|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως η πληροφορία σου Κωνσταντίνε δεν επηρεάζει το φίλο caverman...
Εμένα όμως... ![]() Που θα πάει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και άλλο ακόμα ψάξιμο και να τι βρήκα...Hisonotus leucofrenatus...
Τι λέτε;Αυτός δεν είναι ο δικός σας; ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως το 2ο λινκ που έδωσες Κωνσταντίνε δεν είναι το ίδιο ψάρι...
![]() ... Το λέω επειδή τα oto negros έχουν στο κάτω μέρος του σώματος, πιο χαμηλά από το στόμα, ένα "σπάσιμο"...δεν είναι δηλαδή εντελώς επίπεδα από κάτω... Τώρα εσύ θα μας πεις σίγουρα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς;
|
||||
|
||||
![]()
Αν κοιτάξεις τη 2η φωτό που έχω ανεβάσει, το "σπάσιμο στην κάτω πλευρά του oto φαίνεται καθαρά...το ίδιο φαίνεται (όχι και τόσο καλά) στο 1ο σου λινκ...
Τώρα μη με παρεξηγείς αν δε μπορώ να τα εξηγήσω καλά... ... Ίσως και το χρώμα τους (καφέ-κόκκινο) ταιριάζει περισσότερο στο 1ο λινκ... ... ΥΓ: Πλέον, δυστυχώς δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία για'μένα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί και να έχεις δίκιο...Γιαυτό σας ρώτησα γιατί εσείς τα έχετε και τα βλέπετε από κοντά...ίσως να είναι λίγο πιο παχουλά αυτά των φωτό αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται απλά και μόνο στο οτι είναι ενήλικα θηλυκά με αυγά...Επίσης στις περισσότερες φωτό η γωνία που είναι τραβηγμένες δεν είναι ίδια με αυτή που τράβηξες εσύ και οπότε το σχήμα αλλάζει και δεν είναι εύκολο να δεις αυτό που λες...
|
||||
|
||||
![]()
Απο τα δικά μου μάλλον κανένα δεν είναι ενήλικο αλλά θα μπορούσα να πω ότι μοιάζουν με leucofrenatus. Οι χρωματισμοί στην ουρά και στα πτερύγια είναι ίδιοι. Τώρα απο αυτά που έχω δεν μπορώ να καταλάβω για αρσενικά ή θυλικά ίσως και γιατί δεν είναι και καλοταισμένα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio Negro | Genirous | Ιστοσελίδες στο Internet | 9 | 28-03-07 13:48 |