|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεναγηση στο παρκο με τις πηγες της Δραμας απο τη Lucy με καταπληκτικες πληροφοριες!!! Σε ευχαριστουμε αλλη μια φορα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στην τελευταια φωτο ειναι τα δυο μελη του Συλλογου που εχουν κανει την κλικα τους και προκαλουν προβληματα! ![]() ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τα νερα αναβλυζουν και μαζι απελευθερωνονται και μπουρμπουληθρες! ![]() αυτο το ψαρι ηταν περιπου 50cm!!! ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Η εκδρομη μας ηταν πολυ επιτυχημένη!!!
Περάσαμε ολοι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ μικροι και μεγαλοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ το μέλος μας lusy για την μεγαλη της διαθεση να μας δειξει ολα τα ομορφα μερη του Νομού Δραμας ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ειιι Θοδωρη!! Τις καλες , τι καλες βαλεεε...
![]()
|
|