|
||||
|
||||
![]()
Θεωρητικά μπορεί αν μην φτάνει,πρακτικά όμως δουλεύει μια χαρά...Απλα σε σοβαρότερες περιπτώσεις θέλει συνδυασμό με Pimafix...Εγώ στο παρελθόν που το χρησιμοποίησα σε άσχημο θόλωμα ματιού σε Rineloricaria από χτύπημα(τρόμαξε και χτύπησε με δύναμη σε Vallisneria...
![]() ¶σε που με τους μύκητες δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ πρόβλημα...Είναι πολύ ευάλωτοι και εύκολοι στην αντιμετώπισή τους κατα την γνώμη μου...Προσωπικά άμα δω μύκητες σε ψάρι μου,κάνω αλλαγή νερού,αλλάζω την τύρφη και βάζω και Melafix + Pimafix...Και σε λίγες μέρες δεν υπάρχει ούτε τραύμα... jstivia, Δυστυχώς είδες και εσύ(με άσχημο τρόπο ![]() Με πρόβλεψη πάντως,πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να ξανα φτάσεις σε αυτό το σημείο...Π.χ. αμα δεις οτι κάποιο Cory έχει ανοιχτή πληγή,βάλε Melafix και μη περιμένεις να βγουν οι μύκητες για να το βάλεις...Το Melafix αμα μπει δεν θα τους αφήσει καν να μολύνουν το τραύμα και βοηθόντας και στην γρήγορη επούλωση ο κίνδυνος περνάει αμέσως... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Corydoras aenaus … να πώς να σας κάνουν αυγά. | Lsourtzo | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 05-12-06 11:01 |
χωρίς Φως | Θανάσης | Φωτισμός | 9 | 19-07-06 15:42 |
πως ξεχωρίζουμε aenaus albino, paleatus albino | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 28-03-06 23:04 |
Κομμένα μουστάκια σε κόρυς | filoxenos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 23-01-06 19:41 |
Κομμένα μουστάκια στα Corydoras | test | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 26-12-02 04:47 |