|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φίλτρο θα προσπαθήσω να το αποφύγω. Αν τελικά όμως δε γίνεται διαφορετικά, θα δω τι θα κάνω. Τώρα, αν τελικά βάλω και κάποιο ψαράκι, θα δω τι θα είναι.... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ χαριτωμενο το κηπακι σου!Ψηφιζω και εγω να βαλεις ενα μονομαχακι.Θα ζησει οντως σαν βασιλιας εκει μεσα.Ασε που θα σωσεις και αλλον ενα μονομαχο απο πλαστικο ποτηρακι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαριλενα και γω πιστευω οτι θα γινει πολυ ωραιο σιγα σιγα αφου αποτι εχω καταλαβει εισαι πολυ σχολαστικη στην φροντιδα σου με τα ενυδρεια μπραβο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιος ο κηπακος!!!
σε λιγο που 8α παρουν τα πανω τους τα φυτα 8α γινει ακομα πιο ωραιος αμα εκανεσ πιο χοντρο το μαστσακι του φυτου πισω δεξια 8α εδειχνε ακομα πιο ωραιο Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ετσι θα γίνει. Απλώς περιμένω να κλαδέψω το άλλο ενυδρείο... |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και πάλι....
Επανέρχομαι με νέα από τον μίνι κηπάκο μου ![]() Τα νέα του: Μπήκε φιλτράκι μια και μου έκανε ένα στρώμα περίεργο το νερό στην επιφάνεια όσο ήταν στάσιμο, και το ματσάκι πίσω δεξιά έγινε πιο πυκνό από κλαδέματα από το 300άρι. Η Ludwigia repens μου, έσκασε μύτη πάνω από το νερό, πάει μια χαρά και είναι κούκλα ![]() Η λίπανση έχει μείνει η ίδια όπως και οι αλλαγές νερού. Βάζω με φωτογραφίες σημερινές |
|
||||
|
||||
![]()
δειχνει πολυ ωραιο σιγα σιγα μπραβο μαριλενα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα παιδάκια σου είναι στο καμάρι μου (το 300άρι ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|