|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναγκαίο μαρτύριο πιστεύω αλλά τι μπορεί να κάνει???
Πάντος το βλέπω σε λίγο καιρό να μας χαζεύει όλους! Μπράβο Κώστα!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας
![]() Πράγματι είναι κομματάκι μαρτύριο... ![]() ![]() ![]() Το ελπίζω αυτό PascM ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο από τις ποσότητα των φωτογραφιών και τις λεζάντες τους, φαίνεται πόσο χαρούμενος είσαι.
![]() Μπράβο Κώστα που μοιράζεσαι τα συναισθήματα σου μαζί μας, μας κάνεις να χαιρόμαστε και εμείς. ¶ντε και καλό γέμισμα, ααα και υπομονή το 10ήμερο. |
|
||||
|
||||
![]()
κωστα καλοριζικο και απο μενα ξανα αντε και να το γεμισεις μωρα συντομα μετα το ποστ σου αυτο προχωρησαμε 20χρονια{
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι είμαι πολύ χαρούμενος!!!
![]() ![]() Γιαυτό τις έβαλα για να χαρείται και εσείς μαζί μου και να κάνεται σχέδια για το μέλλον ![]() Σε ευχαριστώ ![]() Σε ευχαριστώ και εσένα Κώστα για τις ευχές σου ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως πρεπει να το μεταφερουμε στο εξοπλισμος- τεχνολογια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω...Τι να σου πω.Πάντως μετά θα έχει και φωτό στησίματος,τοποθέτηση υδραντλειών,aquascape,γέμισμα...Λίγο απόλα(ή μάλλον πολύ απόλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι ειναι ενα καλο παραδειγμα στησιματος ενος μεγαλου ενυδρειου που θα χαθει στη γενική κατηγορια..
Και ειναι λιγο βαρυ με τοσες πολλες φωτο. Ισως σπασμενο σε διαφορετικα threads και με λινκς μεταξυ τους? Τι λες? (αν και ειμαι σιγουρος οτι ο τσαμης ηδη γλυφεται για το επομενο αρθρο παρουσιασης..) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |