|
|
||||
|
||||
![]()
Τί κάνω εγώ ...... βάζω το αισθητήριο κάτω απο την γλώσσα μου για αρκετά λεπτά όταν ποιά σταθεροποιηθεί η ένδειξη θα πρέπει να είναι στο 36,6 αν είμαι υγιείς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αισθητηρες θερμοκρασιας δεν εχουν καμμια σχεση με τα ph μετρα...
Και γενικα ΔΕΝ τσουλανε. Οποτε αν εχεις και σφαλμα μισο βαθμο στη μετρηση δεν τρεχει και τιποτε... Δεν θα ελεγα το ιδιο και για το ph oμως.. Οσο για τη θερμοκρασια του σωματος στους 36,6 ως σταθερα καλιμπραρισματος, εχω τις ενστασεις μου.... Προτιμοτερο ειναι ενα απλο υδραργυρικο θερμομετρο ενυδρειου.... |
|
||||
|
||||
![]()
/Stupid post mode on
Το οτι θα θέλαμε και controller για να μετρήσουμε ενδεχόμενο πυρετό δεν το είχα σκεφτεί ποτε .... τι σου κάνει η τεχνολογία... ![]() /Stupid post mode off
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με την ανάπτυξη τους (ενστάσεις) διευρύνεις την οπτική μας, δείξε μας παρακαλώ την "σκοτεινή" πλευρά .... |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλεκτροδιο που συνδεεται με συσκευη που ειναι συνδεδεμενη με το δικτυο εγω δεν θα την εβαζα στη γλωσσα μου.. Οσο ασφαλες και αν θεωρειται.
Εξαλλου, ειναι γνωστο οτι η καλυτερη θερμομετρηση γινεται οταν το θερμομετρο βρισκεται σε πιο κλειστες περιοχες που δεν κυκλοφορει αερας... |
|
||||
|
||||
![]()
Μου επιτρέπεις να γελάσω αν κατάλαβα που εννοείς
![]() ![]() Καλο πολυ καλο μας ταπωσες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω μία ποιο πρακτική ερώτηση …
Πριν την πλημμύρα ο αισθητήρας ήταν στο νερό έτσι δεν είναι ??? Μετά την πλημμύρα τον καλίμπραρησες πάλι !!!! Το έβαλες στην γλώσσα σου ενώ πρώτα έπαιζε μέσα στο νερό του ενυδρείου σου για κάποιο καιρό … Συγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά … το έπαιξες λίγο κορόνα γράμματα … όσο καλά και να τον έπλενα εγώ δεν θα των έβαζα στο στόμα μου … |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτω απο την γλώσσα μου πάντως δεν κυκλοφορεί αέρας !!!! ![]() Το θέμα του καθαρισμού ...... ????? Ούτε γάντια χρησιμοποιώ όταν βάζω χέρι και νεράκι έχω πιεί ........... όπως όλοι μας άλλωστε ........ είμαι προσκεκτικός αλλά όχι υπερβολικός ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλά μετά πλένω πολύ καλά τα χέρια μου ... αλλά να πιω νερό από το ενυδρείο δεν μου έχει τύχει ... και προσπαθώ να μην τύχει κιόλας .... ακόμα και στην περίπτωση όπου πιτσιλιστώ στο στόμα .. πάω αμέσως και ξεβγάζω ... γενικά μπορεί να είναι σπάνιες περιπτώσεις αλλά υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου άνθρωπος έχει νοσήσει από ασθένεια που του μεταδόθηκε από ψάρια ενυδρείου ... άτυπη φυματίωση ήταν αν δεν κάνω λάθος και το παράδειγμα που είχε ειπωθεί στο παρελθόν και εδώ ... για μία κοπέλα γνωστή ενός μέλους του GAB η κοπελιά τότε τραβιόταν πολύ καιρό από γιατρό σε γιατρό .. και τελικά κατέληξε να κάνει επεμβάσεις και αγωγές με πολύ ισχυρές αντιβιώσεις ... δεν είναι ούτε για πανικού .. αλλά ούτε και τόσο απλά τα πράγματα ... απλά καλό είναι να προσέχουμε και να μην κυνηγάμε την τύχη μας ... |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ μείνετε εντός θέματος (αξιοπιστία eliwell). Ευχαριστώ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ELIWELL ic915/c | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 66 | 11-02-09 15:48 |
Συνδεσμολογία & πληροφορίες για τον eliwell IC 915/C | Liolios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 17-05-07 11:26 |
Eliwell | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-04-07 22:06 |
Eliwell IC915 | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 60 | 02-02-07 09:07 |